Haberler

GSO'ya Veda Ziyaretleri

Güncelleme:

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Gaziantep Sanayi Odasına veda ziyaretinde bulundu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Gaziantep Sanayi Odası'na (GSO) veda ziyaretinde bulundu.

30 Mart yerel seçimlerinde tekrar aday olmayan Güzelbey, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Başkanlığı döneminde kendisine destek veren, yardımcı olan Sanayi Odası'na teşekkürlerini sunan Güzelbey, iki dönemdir Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğünü anımsatarak, "10 yıl önce, en fazla iki dönem başkanlık yapacağımı söylemiştim. Öyle de yaptım. Buna herkesin saygı duyması lazım" dedi.

GSO Başkanı Konukoğlu da Güzelbey'e başkanlığı döneminde şehre verdiği güzel hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

BEKİR ÖZTEKİN'İN ZİYARETİ

Bu arada yerel seçimin ardından görevi devredecek olan Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin de GSO yönetimini ziyaret etti.

Kendisinin 10 yıldır belediyecilik yaptığını, son 5 yıldır Oğuzeli'nde olduğunu ifade eden Öztekin, belediye olarak kaynak üreterek, ilçesinin büyümesi ve gelişmesi için yaptıkları çalışmalardan bahsetti.

"Oğuzeli için elimizden geleni yaptık" diyen Öztekin, başta Adi Konukoğlu olmak üzere Sanayi Odası'nın tüm üyelerine Oğuzeli Belediyesi ile 5 yıl boyunca uyum içinde beraber çalışmaları ve özellikle organize sanayi bölgesiyle ilgili büyük gayretleri dolayısıyla teşekkür etti.

Ziyaretlerde, GSO Meclis Başkan Yardımcısı Saim Akınal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Sayın ve Yıldırım Mermer de hazır bulundu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adil Konukoğlu Bekir Öztekin Asım Güzelbey Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title