Haberler

Gso'da "Kredi Kayıt Bürosu Toplantısı" Yapıldı

Gaziantep Sanayi Odasında (GSO), "kredi kayıt bürosu" bilgilendirme toplantısına düzenlendi.

Gaziantep Sanayi Odasında (GSO), "kredi kayıt bürosu" bilgilendirme toplantısına düzenlendi.

GSO'dan yapılan açıklamaya göre, toplantının açılışında konuşan GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, Gaziantep'in, sanayi, ticaret ve kültürüyle adını duyurabilen şehirlerin başında geldiğini belirtti.

Başarının kolay elde edilemediğini vurgulayan Ünverdi, şunları kaydetti:

"Kentimiz, sanayi, üretim ve ihracat alanında elde ettiği başarılarını her geçen gün daha fazla çalışarak ileriye taşıyor. Bugün 5 organize sanayi bölgesinde yaklaşık 800 faal çalışan fabrika da üretim yapıyor ve üretilen ürünlerimizi de 173 ülkeye ihraç ediyoruz.  İhracat yapan, ihracatını artırmak için üstün gayret gösteren iş adamlarına destek veren, yardım eden kredi kayıt bürosunun varlığı bizleri oldukça mutlu etmektedir. Türkiye Bankalar Birliği nezdinde kurulmuş olan risk merkezinin, tek hizmet sağlayıcısı olarak sürdürmekte olan kredi kayıt bürosu tarafından verilecek bilgiler yapacağımız çalışmalarda bizlere yol gösterici olacaktır."

Kredi Kayıt Bürosu Genel Müdürü Kasım Akdeniz de çalışmaları hakkında sunum yaptı.

Kaynak: AA / Yerel

Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title