Haberler

Gso Başkanlarından Milletvekili Koçer'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) başkanları, AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Milletvekili Nejat Koçer’e, hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) başkanları, AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Milletvekili Nejat Koçer'e, hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, Gaziantep Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi olan Nejat Koçer'i Ankara'da makamında ziyaret ettiler.

GSO Başkanları, geçtiğimiz günlerde Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun takdir ve onayı ile AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Nejat Koçer'i tebrik ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.

GSO heyeti, Ankara programları çerçevesinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın katılımıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen, "TOBB Sanayi Odaları Konsey Toplantısı"na da katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Nejat Koçer Nejat Koçer Gaziantep Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title