Haberler

Grup Merkez Hasar İl Müdürlüğü Açıldı

Merkezi Ankara’da bulunan ve Türkiye’nin 76 ilinde şubesi bulunan Grup Merkez Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri Muğla İl Müdürlüğü açıldı.

Merkezi Ankara'da bulunan ve Türkiye'nin 76 ilinde şubesi bulunan Grup Merkez Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri Muğla İl Müdürlüğü açıldı. Açılışa GMH Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Türkeş Kocabey, Hasar Müdürü Tamer Tezcan, Muğla İl Müdürü Sibel Çatak ve davetliler katıldı.

Vatandaşların sigorta kapsamındaki kayıp ve zararlarının en kısa sürede telafi edilmesi için aracılık hizmeti veren GMH, trafik, işyeri, yangın, doğal afet, kasko, deprem gibi sigorta kapsamına giren her türlü maddi ve bedeni zararlar ile tedavi giderlerinin en kısa sürede karşılanmasını sağlıyor. Grup Merkez Hasar Muğla İl Müdürü Sibel Çatak, "Vatandaşlarımız mağduriyetlerinin karşılanması için sigorta şirketlerine gittiklerinde çeşitli kurum ve kuruluşlardan ç ok sayıda evrak getirmesi isteniyor. Bize verilecek özel vekaletname ile vatandaşlarımızın bütün haklarını ilgili sigorta şirketlerinden talep ederek, hak ettikleri tazminat bedellerinin, en geç 1,5-2 ay içerisinde vatandaşların kendi gösterecekleri hesap numarasına aktarılmasını sağlıyoruz. Vatandaşlarımız son 10 yıl içinde meydana gelen kazalarda yaşanan kayıp ve zararlar için bize başvurabilir. Tazminat talepleri karşılanıncaya kadar mağdurlardan hiçbir şekilde ücret talep etmiyor. Ayrıca sigorta tazminat taleplerinin gerçekleşmesi için yargılama sürecinin tamamlanmasına gerek bulunmuyor" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Çatak Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title