Haberler

Grup Abdal Şanlıurfa'da Hayranlarıyla Buluştu

Özgün müziğin başarılı guruplarından Abdal, Şanlıurfa'da hayranlarıyla buluştu.

Özgün müziğin başarılı guruplarından Abdal, Şanlıurfa'da hayranlarıyla buluştu. Grup Abdal, söylemiş olduğu birbirinden güzel parçalarla dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Konser sonrası açıklama yapan Grup Abdal Solisti Haluk Tolga İlhan, "Şanlıurfa'da bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Vermiş olduğumuz konserde 30 yakın türkü seslendirdik. Yöresel türkülerimizi söyledik. İlgi her yerde olduğu gibi Şanlıurfa'mızda da vardı. Bizi dinleyeme gelen dinleyicilerimize çok teşekkür ederiz. İnşallah tekrar Şanlıurfa'ya gelip konser vermeyi düşünüyoruz" dedi.

Organizatör Mehmet Özçelik ise Grup Abdalı Şanlıurfa'da ağırlamaktan mutlu olduklarını belirterek, "Söylemiş oldukları birbirinden güzel parçalarla bizlere unutulmaz bir gece yaşatan gurup Abdal'a teşekkür ediyorum. İnşallah tekrar Şanlıurfa'ya gelerek, bizlere konser verecektir" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tolga İlhan Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title