Haberler

    Grand Theft Auto: San Andreas 2 Duyurusu Ortalığı Karıştırdı

    Hazırlanan bülteni binlerce kişi paylaştı.

    Mahmut Saral - -

    Rockstar'ın başarılı oyun serisi Grand Theft Auto, son olarak 5 numaralı yapımla yola devam ediyor. Geçen sene PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkan GTA V, bu yıl da PlayStation 4 ve Xbox One için satışa sunuldu. 27 Ocak 2015 itibarıyla da PC için satışta olacak. Yenilenmiş grafikleri ve FPS oyun moduyla dikkat çeken yapım, oyunculara eğlenceli uzun saatler sunuyor.


    Peki Rockstar'dan hemen başka bir GTA hamlesi gelir mi?


    Aslında Rockstar'ın önceki açıklamalarına bakarsanız, firmanın 1-2 yıllık kısa süreçlerde yeni GTA oyunlarını satışa sunmak istemediğini söylediğini bilirsiniz. Çünkü bu tip oyunların yapım süreçleri uzun sürüyor ve gelişim sürecinin kısaltılması, ciddi sıkıntılar doğurabilir. Öte yandan oyuncular, bu tip çok detaylı oyunları yıllarca oynamak istiyor, bu sebeple de hemen yenisi gelsin istemiyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz bilmiyoruz, ancak geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan sahte bir basın bülteni, birçok oyuncuyu heyecanlandırmış. Öyle ki "San Andreas 2" başlığını Twitter'da TT yapmışlar.


    Evet, San Andreas 2'nin duyurusu geldi, ama gerçek bir duyuru değil bu.


    "Grand Theft Auto: San Andreas 2 sonunda doğrulandı ve Sony'nin Las Vegas'ta gerçekleştirdiği Playstation Experience etkinliğinde görücüye çıktı. PlayStation 4 plaformunda oynanan oyun, ilk San Andreas'in 7 yıl sonrasında, 1999'da geçiyor. Yine ana karakter olarak CJ bulunuyor ve yine bu karakteri Young Maylay seslendiriyor. Ayrıca ilk San Andreas'ta yer alan bazı özellikler de geri dönüyor; çok yemek yerseniz şişmanlayabilirsiniz, spor salonuna giderek kas yapabilirsiniz, parasına basket maçları yapabilirsiniz. Tabii ki oyunun ana hatları aynı. Çetelerle hareket ederek birçok görev yapabilir, isterseniz de koca haritada gezintiye çıkabilirsiniz. Oyun, PS4, PC ve XONE için 2015'te satışta olacak."


    Şimdi bunları okuyunca tabii ki oyuncular heyecanlanmıştır, ancak bu bilgiler ne yazık ki gerçek değil, fake, yani sahte (Ya gerçekten doğruysa?). San Andreas 2 için hazırlanan bu sahte basın bülteni, kısa sürede 42 binden fazla kişi tarafından paylaşılmış.


    Ancak yine de ümidinizi kaybetmeyin. GTA serisinin bitirilmeyeceği, yeni üyelerle yoluna devam edeceği defalarca söylenmişti. Henüz bir duyuru olmasa da yeni GTA oyunlarının elbet geleceğini söyleyebiliriz. Biz şimdi GTA 5'in tadını çıkaralım...


    GTA: San Andreas HD, Android sürümünden uyarlandı!




    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Playstation Xbox One Xbox 360 Teknoloji Haberler

    Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

    Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

    Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

    Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

    Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

    Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

    Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

    Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

    500

    Yorumlar (1)

    Kad1rMobil-IOS:

    Gta 6 tabiki bırakın eskileri...de! bide şu oyunların fiyatını biraz artırın olmuyo böyle ....? 300tlye oyunmu olur 400 filan yapın...?

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title