Haberler

Gözleri Görmeyen Lise Öğrencisinin Sıra Dışı Başarı Hikayesi

Güncelleme:

ABD'li lise öğrencisi Charlotte Brown, gözleri görmemesine rağmen yılmadı, sırıkla atlamada yakaladığı başarısıyla tüm dünyanın konuştuğu biri haline geldi.

Charlotte Brown henüz 17 yaşında bir lise öğrencisi. Ama o okulundaki yaşıtlarından biraz farklı...Brown'ın Gözleri görmüyor ama bu durum onu yıldırmamış. Sporla ilgilenen Brown'ın sırıkla atlamada ulaştığı başarı konuşuluyor.

ÜÇÜNCÜ OLDU BRONZ MADALYA KAZANDI

Tüm dünyanın gıptayla başarısını takip ettiği Brown, Texas eyaletindeki liselerarası sırıkla atlama şampiyonasında üçüncü olarak bronz madalya kazandı. Genç kız, ilk denemesinde 3 metre 35 santimetreyi, ikinci denemesinde de üç buçuk metreyi geçerek kürsüye çıkmayı başardı ve staddakilerden de bol bol alkış aldı.

BAŞARISININ SIRRINI ANLATTI

Brown başarısı sonrası şunları söyledi: "Bir şeyin üstesinden gelmek için her zaman bir yol vardır. Eğer ben de birilerine mesaj yollayabiliyorsam... Bu mesaj sırıkla atlamayla ilgili değil; önünüzde nasıl engeller olursa olsun sizi mutlu eden birşey bulmakla ilgili..."

Brown'ın sırıkla atlamayı tercih etmesinin nedeni ise, biraz tehlikeli ve heyecan verici bir şey yapma arzusu...

İŞTE GÖZLERİ GÖRMEYEN LİSE ÖĞRENCİSİNİN BAŞARISINDAN KARELER...


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Charlotte Teksas Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (7)

Ali ekberMobil-IOS:

Vatanını seven HDP'ye versin oyunu. AKP vatanı satıyor. Tek kurtuluşumuz HDP.

4
10
yanıtYanıtla
öğrencilerimize örnek davranışmobilWeb@haberler.com:

Bunu nasıl yaptığını iyi anlayıp bizimkimlerede sınav kazanmanın mucize olmadığını anlatmak gerekir

8
1
yanıtYanıtla
00000000:

bizimkiler düz yolda yürüyemiyor

3
4
yanıtYanıtla
kirdistan:

sacma

0
6
yanıtYanıtla
ÖzgemobilWeb@haberler.com:

Way be muhtesemm

6
0
yanıtYanıtla
HÜSEYİN:

biz videoda herhalde başka birini izliyoruz çünkü gözleri görmüyor gibi gelmedi bana

3
0
yanıtYanıtla
cengiz akgunmobilWeb@haberler.com:

Helal gonul gozu acik bakan bit yigin Kor var ulkemizde bakipda goremeyen gorsede gormemis gibi davranan yanindaki hayat arkadasini esini doven korler neyse gonul gozu korse hicbirsey olmaz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title