Haberler

Silopi'de Yakılan Dershanede Kuran-ı Kerim'ler de Yandı

Güncelleme:

Şırnak'ın Silopi ilçesinde IŞİD gösterilerinde ateşe verilen ve kullanılamaz hale gelen dershanede Kuran-ı Kerim ve dini kitaplar da yandı.

Şırnak Silopi'de IŞİD bahanesiyle düzenlenen izinsiz gösterilerde ateşe verilen ve kullanılamaz hale gelen dershanede Kuran-ı Kerim ve dini kitaplar da yandı.Silopi'deki olaylarda göstericilerin molotofkokteyli atarak ateşe verdiği dershanedeki yangın esnasında binadaki malzemelerin yanı sıra Kuran-ı Kerim ve dini kitapların da yandığı dikkati çekti.Dershane müdürü İsmail Aykut, AA muhabirine, IŞİD'in Kobani'ye (Ayn el Arap) yönelik saldırıları bahane edilerek düzenlenen izinsiz gösterilerde dershanelerinin de saldırıya uğradığını söyledi.Saldırıların art arda iki gece sürdüğüne işaret eden Aykut, çıkan yangında dershanenin kullanılamaz hale geldiğini belirtti.Aykut, dershanede bu nedenle eğitime ara verildiğine dikkati çekerek, "Yangın tüm malzemelerin yanmasına neden oldu. Ayrıca dershanedeki ders kitaplarının yanı sıra Kuran-ı Kerim ve dini kitaplar da yandı" dedi. dershane görüntüsüyanan kuranı kerim detay görüntüler

Kaynak: AA / Güncel

Şırnak Silopi Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

kendal:

dersahanede kuran dersimi veriliyor ?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title