Haberler

Görümlü'de Halı Saha Futbol Turnuvasının Finali Yapıldı

Şırnak'ın Silopi ilçesine bağlı Görümlü beldesinde düzenlenen halı saha futbol turnuvası final maçı ile sona erdi.

Şırnak'ın Silopi ilçesine bağlı Görümlü beldesinde düzenlenen halı saha futbol turnuvası final maçı ile sona erdi.

Görümlü beldesinde bulunan futbol turnuvasının final maçına Silopi Kaymakamı Suat Demirci, Silopi 172. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Kemal Cuştan, Ciner Grubu Enerji ve Maden Başkan Yardımcısı Ali Coşkun Duyak, Silopi Elektrik Üretim Tesisleri İdari İşler Müdürü Serdar Tarhan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Halı saha futbol turnuvasına 22 takım katıldı. Yapılan maçlar sonunda Görümlü Kaplanlar takımı ile Ciner İdari İşler takımı finale kaldı. Çekişmeli geçen maçı Ciner İdari İşler takımı 8-6 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. Maç sonrası Silopi Kaymakamı Suat Demirci ve Ciner Grubu Enerji ve Maden Başkan Yardımcısı Ali Coşkun dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını verdi.

Ciner Grubu Enerji ve Maden Başkan Yardımcısı Ali Coşkun Duyak ise Turnuvada Görümlü ve Çalışkan gençlerinin birlikteliği beraberliği açısından çok önemli bir turnuvaya olduğunu söyledi. Ali Coşkun Duyak, "Gerçekten de genç arkadaşlar çok kaliteli bir oyun sergilediler. Bende şaşırdım açıkçası bu kadar heyecanlı bir maç beklemiyordum. Final maçı da hakket ten adına yakışır bir şekilde oldu. İki köy halkına da bütün katılan arkadaşlara bu turnuvayı düzenleye bütün emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bizler tabi şirket olarak bu tip faaliyetleri desteklemek gençleri bu tip faaliyetlerle sportif faaliyetlerle yanında olmak hakikaten bizim önemli görevlilerimizden bir tanesi. Bu birincisi oldu. İnşallah bundan sonra bunun her sene devamını getireceğiz. Daha geliştireceğiz daha çok katılan arkadaşların olmasını bekliyoruz. Ben bütün Görümlü ve Çalışkan halkına teşekkür ediyorum bütün halkımıza hayırlı uğurlu olsun herkesi tebrik ediyorum" dedi. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Coşkun Şırnak Silopi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title