Haberler

Görükle'ye Spor Parkı

Nilüfer Belediyesi’nin 17 bin metrekare alana yaptığı Görükle Spor Parkı törenle açıldı.

Nilüfer Belediyesi'nin 17 bin metrekare alana yaptığı Görükle Spor Parkı törenle açıldı.

Üniversite caddesi üzerine yapılan Görükle Spor Parkı'nda kay-kay pisti, tenis, basketbol, voleybol ve futbolun yanı sıra badminton, plaj voleybolu ve uluslararası standartlara uygun tırmanış duvarı bulunuyor. 17 bin metrekarelik alana kurulan Görüklü Spor Parkı'nın açılışını öğrencilerle birlikte yapan Başkan Mustafa Bozbey, alanda sadece popüler sporların değil farklı spor dallarının yer aldığını kaydetti. Bozbey, "Görükle Spor Parkı toplam 17 bin metre kare alana sahip. Bünyesinde iki sosyal tesis var. Bu tesislerimizde bulunan toplantı salonu, öğrencilerimizin büyük ihtiyaç duyduğu bir gereksinimi de karşılayacak. Burada toplantılarını yapabilecekler. Sonrasında da dolaplara eşyalarını koyup sporlarını yapabilecekler. Halı sahanın da bulunduğu sosyal tesisimiz de kafeteryası, bilardo salonu, soyunma odaları ve diğer ünitelerle her türlü ihtiyaca cevap verecek şekilde tasarlandı. Parkımız etrafında bir kilometrelik yürüyüş parkuru var. Bisiklet yolu, oyun grupları, spor kondisyon aletleri, halı saha, çocuk oyun alanı yine parkımıza değer katıyor. Bu alandaki çalışmalarımızda Uludağ Üniversitesi'nin Spor Bölümü ile de iş birliği içerisinde olacağız. Dağcılık Federasyonu'ndan onaylı tırmanma duvarımız, uluslararası çapta yarışmalara uygun kriterler göz önüne alınarak tasarlandı. Bunun örneği belki üniversite veya değişik spor kurumlarında olabilir ama belediye alanında yine bir ilki Nilüfer Belediyesi olarak gerçekleştirdik" dedi.

Açılışı yapılan tesisin toplumun farklı kesimlerine hitap edeceğinin altını çizen Başkan Bozbey, Uludağ Üniversitesi Dağcılık Topluluğu, Türk Dağcılık Federasyonu ve Nilüfer Arama Kurtarma ekibinin bu alanda antrenman yapabileceklerini ve eğitimler vereceklerini söyledi.

Türkiye'de ilk jimnastik salonunun tamamlanma noktasına geldiğini belirten Bozbey, "Badminton, SQUASH, havacılık, eskrim, atletizm, tenis, yüzme, basketbol, voleybol, futbol, futsal, geleneksel Türk okçuluğu gibi pek çok dal, Nilüfer'in spor yelpazesine eklendi. Nilüfer'de ilerleyen günlerde kano da spor dallarımıza eklenecek. Bunun için Gölyazı'da çalışmalarımız sürüyor. Her yaştan insanın yararlanabileceği spor merkezlerimizin yanı sıra, bugün itibariyle sayısı 232'yi bulan parklarımıza sporu da en modern şekliyle bütünleştiriyoruz" diye kaydetti.

Açılışın ardından Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen tırmanma yarışmalarında Türkiye genelinde dereceye giren Bursalı sporculara plaket verdi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uludağ Üniversitesi Mustafa Bozbey Görükle Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title