Haberler

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı

Eğitim Bir Sen Gümüşhane Şubesi Başkanı Ağaç, sınava girecek üyeler için kurs açtıklarını bildirdi.

Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Şubesi Başkanı Veli Ağaç, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavına girecek üyeleri için kurs açtıklarını bildirdi.

Ağaç, yaptığı yazılı açıklamada, sendika olarak üyelerin sosyo-ekonomik haklarının iyileştirilmesi, özlük haklarının koruyup geliştirilmesi ve yeni kazanımları ilke edindiklerini belirtti.

Sendika üyelerinin kurum içi yükselmelerine yardımcı olmak için yapılacak sınavlara yönelik çalışmalarına destek vermek amacıyla ücretsiz kitap dağıttıklarını, kurslar açarak ve deneme sınavları yaparak sınavlara donanımlı ve hazır girmelerini sağladıklarını ifade eden Ağaç, şunları kaydetti:

"Bu anlamda 13 Eylül'de yapılacak Milli Eğitim Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavına başvuran üyelerimizin sınavlara hazırlanmaları konusunda hazırlık kitabı dağıtarak, kurs açarak destek verdik. Üyelerimize hizmet noktasında ortaya koyduğumuz çalışmalara yenisini ekledik, deneme sınavı yaparak, sınava en iyi şekilde hazırlanmalarını sağladık. Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Şubesi olarak 13 Eylül'deki sınava girecek üyelerimize ve eğitim çalışanlarına başarılar diliyoruz." - Gümüşhane

Kaynak: AA / Yerel

Eğitim Bir Sen Gümüşhane Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title