Haberler

Görele Belediyesi Meclisi Üyesi Ekiz, Başkan Yardımcılığına Getirildi

Görele Belediyesi Meclisi üyesi Halil Ekiz, belediye başkan yardımcılığı görevine getirildi.

Görele Belediyesi Meclisi üyesi Halil Ekiz, belediye başkan yardımcılığı görevine getirildi.

Görele Belediye Başkan Yardımcılığı görevine başlayan Ekiz, kendisine tevdi edilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağını söyledi.

İlçe halkına hizmet etmekten dolayı büyük bir onur duyacağını vurgulayan Ekiz, "Belediye Başkanımız Tolga Erener ile çalışma arkadaşlarım bu göreve beni layık gördüler. Ben de bu görevi layıkıyla yerine getirip, belediyemizin başarısı için elimden geleni yapacağım. Geçmişten gelen birikimlerimi tarafsız olarak halkımıza hizmet için harcayacağım" dedi.

Belediye Başkanı Tolga Erener ise gelişen ve büyüyen Görele'ye daha iyi hizmet etmek anlamında ellerinden geleni yaptıklarını belirterek; "Yeni göreve başlayan Halil Ekiz'e hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. İnanıyorum ki Görele için hep birlikte güzel çalışmalara imza atacağız. İlçe halkımızla birlikte ilçeyi yöneterek gelecek yıllara en iyi şekilde taşıyacağız" dedi. - Giresun

Kaynak: AA / Yerel

Tolga Erener Görele Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title