Haberler

Görele Belediye Başkanı Erener'den Kendisini Eleştirenlere Yanıt Geldi

Giresun’un Görele İlçe Belediye Başkanı Tolga Erener, yoğun kar yağışı nedeniyle kendisini eleştirenlere yanıt verdi.

Giresun'un Görele İlçe Belediye Başkanı Tolga Erener, yoğun kar yağışı nedeniyle kendisini eleştirenlere yanıt verdi.

Eleştirilere yanıt veren Erener, belediyenin karla mücadele konusundaki çalışmaların takdirini halka bıraktıklarını belirterek "İki gündür İlçemizde yaşanan afette çok şey öğrendik. Afet diyorum çünkü 1987 yılından bu yana Görele'ye bu denli kar ilk defa yağmamıştır. Ben belediye çalışanlarımızı tebrik ediyorum. Durmaksızın çalışıyorlar. Başka ilçelerde yollara bıçak bile sürülmezken, elektrik ve suları kesikken, köyler yolları açılmadan ve ilçemizden geçen karayolu kapalı iken ilçemizde ana yollar açıldı. Biz birçok yerden tebrik ve takdir görürken, bir takım kişiler sırf onların siyasi görüşünden değiliz diye bizi gerek sokakta gerekse sanal alemde kapalı köy yollarını yada açılmamış ara yolları göstererek, acımasızca eleştirmektedir. Bizim anladığımız olay, bu gerici eleştiriler, hizmet ölçüsüne göre değil siyasi değerler ölçüsüne göre yapılmaktadır. Amaç hala siyasi hazımsızlıktır. Bizler Görele'de siyasi değil, hizmet düşüncesi ile çalışmaya ve bu zihniyetin gücüne gitmeye devam edeceğiz. Karla mücadele çalışmalarımızı hafta sonu da sürdüreceğiz. Hiçbir vatandaşımızı mağdur etmemeye özen gösteriyoruz. Önceliğimiz her zamanki gibi hasta ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızdır" diye konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tolga Erener Giresun Görele Yerel Haberler

500

Yorumlar (5)

nehirsu doganmobilWeb@haberler.com:

Başkanımız Durmak Sızın Çalışıyor Varol Başkanım Görelemiz,Çok Güsel Oldu.

0
0
yanıtYanıtla
bahçelievler:

bahçelievler mahallesinin yolu ne olacak başkan bey? hani şu eski çanakçı yolu. karla birlikte tekrar köstebek yuvası oldu. biri AK belediyecilik mi demişti?evet gerçekten AK; kardan dolayı AK. . onun dışında napak. yazıl verilen emeklere

0
0
yanıtYanıtla
kar:

büyük felaket belediyenin gücü bu kadar fazlasını beklemeyin. Allahtan kar kendiliğinden erimeye başladı. yoksa sizler çok beklerdiniz.

0
0
yanıtYanıtla
seyit kulakaç:

Hepsinin ellerine sağlık, AYDINLIKEVLER MH. oturuyor ailem, 1, 5 yıl önce asfalta 200 metre civarı mesafe var yol olmadığından salla amcamı indirerek hastaneye götürdüler. SAL ya. . . ERTUĞRUL bey vardı hallederiz dediler, şimdi daha dünde KAR DOLAYISIYLA salla indirilerek trabzona götürüldü. Buna bir şey diyemeyeceğim çünkü belediyenin bir anda her yere yetişmesi imkansız, eminim hepsi canla başla çalışıyordur. Bunun için araç ve ekipmanın yeterli olması gerekir.

0
0
yanıtYanıtla
.:

gökyüzüne kar yağarken çadır mı kuracağız diyordu başkan neden bu cümleyide yazmadınız

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title