Haberler

Gördes U-11 Cup Başlıyor

Gördes Belediyesi U-11 Cup turnuvasında dev kulüpler Gördes’te karşı karşıya gelecek.

Gördes Belediyesi U-11 Cup turnuvasında dev kulüpler Gördes'te karşı karşıya gelecek.

7 ve 8 Mayıs tarihlerinde Gördes Belediyesi Spor Tesislerinde düzenlenecek olan Gördes U-11 Cup'a Ege Bölgesi'nin önde gelen kulüpleri katılırken üç büyüklerden ise Beşiktaş katılıyor. Beşiktaş, Akhisar Belediye spor, Göztepe, Altay, Manisa Büyükşehir Belediye spor ve Gördes Belediye spor'un U-11 yaş takımları Gördes'te ilk defa düzenlenecek olan Gördes U-11 Cup'ta mücadele edecek.

Gördesli sporseverler tarafından turnuvaya büyük ilgi gösterilmesi bekleniyor. Diğer yandan ilçelerinde böylesine büyük kulüplerin alt yapılarını ağırlayacak olan Gördes Belediye spor U-11 takımı da rakiplerini heyecanla bekliyor. Turnuva 7 Mayıs cumartesi günü saat 10.00'da Beşiktaş - Göztepe maçıyla başlayacak ve sekiz karşılaşmayla iki gün devam edecek. 8 mayıs pazar günü ise Gördes Belediye spor ve Beşiktaş karşılaşmasıyla turnuva sona erecek.

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Gördes U-11 Cup'la ilgili yaptığı açıklama takımlara başarılar diledi. Gördes'te gençlerin sporla daha çok vakit geçirmelerini hedeflediklerini söyleyen Başkan Akyol, "Böylesine büyük kulüplerin alt yapılarını ilçemizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Böyle güzel etkinlikleri gerek düzenleyerek gerekse de bu etkinliklere katılarak Gördesli gençlerimiz kendilerini geliştirme fırsatı bulacak. İlçemizin hizmetine sunduğumuz futbol sahası bu tür etkinliklere ev sahipliği yapabilecek bir düzeyde. Gördes U-11 Cup'u değerli beden eğitimi öğretmenlerimiz Murat Yılmaz ve Erdi Çağşır'ın emekleriyle bu yıl ilk kez düzenliyoruz. Hedefimiz her yıl böyle güzel spor etkinliklerine ev sahipliği yapmak. Böylece gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzakta tutarak boş zamanlarını sporla geçirmelerini sağlıyoruz. İnşallah turnuvamıza katılan kulüpleri Gördes'e yakışır bir misafirperverlikle ilçemizde ağırlayacağız" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beşiktaş Gördes Ege Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title