Haberler

Gönül Sofraları, Sultanbeyli Kent Meydanı'na Kuruldu

Sultanbeyli Belediyesi kent meydanına kurduğu iftar sofrasında 10 bin kişiyi buluşturdu.

Sultanbeyli Belediyesi kent meydanına kurduğu iftar sofrasında 10 bin kişiyi buluşturdu.

Sultanbeyli'de mahalleler iftar sofralarıyla şenlendi. Sultanbeyli Belediyesi ilçenin tüm mahallelerinde düzenlediği iftar programlarıyla Sultanbeylilileri aynı sofranın etrafında buluşturdu. Kadir Gecesi'nde kent meydanında gönül sofralarını kuran belediye, yaklaşık 10 bin kişiyi iftar sofrasında buluşturdu. Bunun yanı sıra Gölet Sosyal Tesisleri'nde de düzenlenen Ramazan etkinliği çok sayıda isi ilçe sakinleriyle bir araya geldi.

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin iftar programında yaptığı konuşmada kardeşlik mesajı verdi. Başkan Keskin, alanda bulunanlara, "Gönül soframıza hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. Kardeşlik sofralarımızda bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere şükranlarımı sunuyor, sizleri en kalbi duygularla selamlıyorum" diyen Başkan Keskin, "Sultanbeyli'de eşsiz bir kardeşlik, komşuluk, birlik ve beraberlik var. Bu meydan Türkiye'mizin özeti. Bu meydan İslam aleminin birliğinin, ümmetin kardeşliğinin meydanı" dedi.

Bereket ayı ramazanın son günlerinin yaşandığını belirten Başkan Keskin, "Gelişiyle gönlümüzü huzurlandıran, kalplerimizi arındıran rahmet ayında, yine mahallelerimize iftar sofralarımızı kurduk. Hemşehrilerimizle aynı sofranın etrafında, İslam dünyasının birliği, kardeşliği için dua ettik, Rabbimize avuç açtık. Bizlerin bu cennet vatanda huzurla yaşaması için çaba harcayan, canını ortaya koyan, şehadet şerbetini seve seve için askerlerimize, polislerimize dua ettik. Maalesef insanlıktan nasibini almamış, inancı olmayan, kutsalı olmayan hainler ülkemizi ve kardeşliğimizi hedef almaya devam ediyorlar. Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen hain saldırı yüreğimizi yaktı, bizleri derinden üzdü. Türkiye'mizi hedef alan bu saldırılar amacına ulaşmamalı, bizler her zamankinden daha güçlü olmalıyız. Devletimiz bugüne kadar gereken cevabı hainlere en şiddetli şekilde vermiştir ve vermeye de devam edecektir" şeklinde konuştu.

Mübarek günlerde can alanların, kan dökenlerin ne İslamla ne de milletimizle bir bağının olmadığını vurgulayan Başkan Keskin, "Dünyanın egemen güçleri, taşeron olarak kullandıkları terör örgütleri vasıtasıyla, gelişmemizi, kalkınmamızı engellemek ve bizi adeta yok etmek istiyorlar. Oysa bu necip millet bin yıllık tarihinde her zaman hainlerle mücadele etmiş, dünyanın en büyük ordularına karşı iman dolu göğsüyle zafer kazanmış, Çanakkale'de destan yazmıştır. Bugün hala bu ülkeyi yok etme pahasına hendek kazarak hainlik yapmaya, ülkemizi bölmeye çalışanların gördükleri rüyaları kabusa döndü, hendeklerinde kendileri boğuldu" ifadelerine yer verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Keskin Kadir Gecesi Sultanbeyli Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title