Haberler

Gönlü Güzel İnsanlar Eğitim Projesinin Yıl Sonu Ödül Töreni Yapıldı

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Vakfı ve Derneği bünyesinde gerçekleştirilen Gönlü Güzel İnsanlar Eğitim Projesinin yıl sonu ödül töreni Hacı Bektaş Veli Vakfında yapıldı.

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Vakfı ve Derneği bünyesinde gerçekleştirilen Gönlü Güzel İnsanlar Eğitim Projesinin yıl sonu ödül töreni Hacı Bektaş Veli Vakfında yapıldı.

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Vakfı ve Derneği bünyesinde 4 yıldan beri devam eden Gönlü Güzel İnsanlar Eğitim Projesinin yıl sonu töreni ve ödül töreni Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfında veliler, öğrenciler, eğitmenler ile vakıf ve dernek yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Maddi imkanı olmayan öğrencilerin öncelikli olarak kabul edildiği eğitim programına yıl boyunca 100'den fazla öğrenci devam etti. İlköğretim 4'üncü sınıftan 8'inci sınıfa kadar her seviyede ihtiyaç duyulan derslerden açılan eğitim programları ilgi gördü. 21 öğretmenin Matematik, İngilizce, Türkçe, Sosyal Bilgiler, Fen Bilgisi alanında gönüllü olarak katıldığı eğitim çalışmalarında yıl boyunca okuldaki derslere takviye ve soru çözme gruplarının yanında kitap okuma etkinlikleri, geziler, kompozisyon yarışmaları, eğlenceler, spor turnuvaları yapıldı.

Eğitim programının sorumluluğunu dört yıldır yürüten Aslıhan Aslan, bu sene 'Gönlü Güzel İnsanlar' adını verdikleri eğitim projelerinin büyük ilgi gördüğünü belirtti. Kurslarının sadece okula yönelik eğitim faaliyetlerinden ibaret olmadığını aktaran Aslan, çocukların sosyal yönden de zenginleşmesi için çaba harcandığını ve eğitim guruplarının çalışmaların amacının ülkeye aydın insanlar yetiştirmek olduğunu vurguladı.

Yıl sonunda her sınıf branşından dereceye giren öğrencilere teşekkür belgeleri eğitmenleri tarafından verildi. Eskişehir Hacı Bektaş Anadolu Kültür Vakfı Başkanı İsmail Kılıç ve Hacı Bektaş Veli Derneği Başkanı Kamer Ali Durur tarafından da katkılarından dolayı gönüllü eğitmenlere teşekkür belgesi takdim edildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title