Haberler

Gönenli Güreşçiler Kırkpınar'a Hazır

Bu yıl 651'ncisi yapılacak olan tarihi Kırkpınar yağlı güreşlerinde kürsüye çıkmak isteyen Gönenli güreşçiler çalışmalarını sürdürüyor.

Bu yıl 651'ncisi yapılacak olan tarihi Kırkpınar yağlı güreşlerinde kürsüye çıkmak isteyen Gönenli güreşçiler çalışmalarını sürdürüyor. Güreşçiler son olarak Biga Balıklıçeşme yağlı güreşlerinde derece yaparak Kırkpınar'a hazır olduklarını gösterdi.

Balıkesir'in Gönen ilçesinde antrenör Murat Bilgin yönetiminde iyi bir hazırlık dönemi geçiren Gönen Güreş İhtisas Kulübü güreşçileri bu döneme denk gelen minder ve yağlı güreş turnuva ve şampiyonalarına katılarak kendilerini sınadı. Birçok turnuvada derece yaparak kürsüye çıkan güreşçilerine güvendiğini belirten antrenör Murat Bilgin, Kırkpınar'da da derece yapmak istediklerini söyledi. Bilgin, hazırlık dönemindeki çalışmalarda gayret gösteren öğrencilerini kutlayarak, onlara güvendiğini bildirdi.

Gönen Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Yaman İnanç ise, güreşçilere gösterdiği hassasiyet için başta antrenör Murat Bilgin'e teşekkür ederek, güreşçilerin derece yapacaklarına inancının tam olduğunu bildirdi. Yaman İnanç, turnuvalara ve şampiyonalara ulaşımı sağlayan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'a da güreş severler ve güreşçiler adına teşekkür etti.

Güreşçilerin son idmanını Sarıköy Belediye Başkanı Ali Yeşildağ, Gönen Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Kural ve Gönen Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Yaman İnanç birlikte seyretti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Bilgin Balıkesir Kırkpınar Gönen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title