Haberler

Gomel Teknik Direktörü Oleg Kubarev: "1 Numarayı Bursaspor'a Verdik"

UEFA Avrupa Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu ilk maçında Bursaspor ile karşılaşacak olan Belarus takımı Gomel'in teknik direktörü Oleg Kubarev yarınki maç öncesi değerlendirmede bulundu.

UEFA Avrupa Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu ilk maçında Bursaspor ile karşılaşacak olan Belarus takımı Gomel'in teknik direktörü Oleg Kubarev yarınki maç öncesi değerlendirmede bulundu.

Oleg Kubarev, "Öncelikle üst lig için ilk defa bu yıl oynayacağız. Takımımız sonuçlar olarak büyük bir adım attı. Kısa süre içinde de bizim ülkemiz içerisinde çok başarılı olduk. Fakat Avrupa Ligi çok farklı. Bu ligde favori biz değiliz, Bursaspor. Şimdiden biz 1 numarayı Bursaspor'a veriyoruz. Bursaspor'un internette maçlarını seyrettik. Karşınızdaki takım hakkında bir ön izlenim var. İsimleri bilmeyebilirim, ama oyun olarak her futbolcuyu bilirim. Bunları takip ettik ve seyrettik" dedi.

BursaSPOR AVRUPA LİGİ'NE UYGUN BİR TAKIM

Gazetecilerin Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın 'Gomel beraberlik takımı' yönündeki açıklamasını hatırlatması üzerine Kubarev, "Bu çok oktivistik bir plandır. Tabii ki böyle bir şey isteriz. Beraberliklerden bahsedersek, çoğu maçlarda biz kazamadık. Bir iki tanesinde biz yenilmedik, ama diğerlerinde yenemedik. Biz 1 sene içerisinde büyüyüp, ilerledik. Türk takımlarında bazı taktik sorunları gördüm. Tam olarak güçlenmediklerini farkedip, buna biraz şaşırdım. Fakat Bursaspor'u seyrettikten sonra bütün şüphelerim geçti. Taktik konusunda herhangi bir sorun olmadığını gördüm. Bursaspor takımı tamamen Avrupa Ligi'ne uygun olan bir takım" diye konuştu.

DIMİTRİ PLATONOV: TAKIMIMA İNANIYORUM

Gomel takımının golcü futbolcusu Dimitri Platonov, "Takımımıza inanıyorum. Yarın çok pozitiv düşüncelerle oynayayıp, iyi sonuç alacağız. Yarın da bizim antrenörümüzün oyun öncesi sözlerini duyacağız, taktiklerini alacağız. Güzel bir sonuç için sahaya çıkacağız. Buraspor'u takip ediyorum. Defans hareketlerini takip ediyorum ve bu konuda Bursaspor çok güçlü bir takım. Fakat tabii ki de bu Manchester United değil. Bizim de gol atmak için şansımız var diye düşünüyorum" dedi. Platonov Bursaspor taraftarı ile ilgili ise, "Ben baskıyı normal karşılarım. Bundan korkmam. Hatta bu baskı karşı tarafa yansıyabilir. Kendi taraftarları olduğu için onlar strese gireceklerdir. Bu baskı sadece bize değil karşı tarafa da yansıyacaktır" diye konuştu.

GOMEL ATATÜRK STADI'NDA ÇALIŞTI

Bursaspor'un yarınki rakibi Gomel son çalışmasını Atatürk Stadı'nda gerçekleştirdi. Yeşil beyazlı ekip ısınma hareketlerinin ardından topla çalışma yaptı. Belarus ekibi antrenmanın son bölümünde ise çift kale maç yaptıktan sonra Atatürk Stadı'ndan ayrılarak kamp yaptıkları otele geçti.

BursaSPOR HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Bursaspor, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde akşam saatlerinde antrenman gerçekleştirdi. Basına ilk 20 dakikası açık olarak gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Topla yapılan ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 5'e 2 pas pres çalışması ile devam etti. Antrenman'ın son bölümünde ise taktik ağırlıklı çalışma yapıldı. Yeşil beyazlı ekip antrenmanın ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İbrahim Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İbrahim Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title