Haberler

Gömeçli Zeytinci İki Ödül Daha Aldı

Balıkesir’in Gömeç ilçesine bağlı Karaağaç mahallesinde, Erken hasat ve soğuk sıkım yöntemiyle üretim yapan Öz Em Zeytincilik sahibi Mahir Manisalı, Belçika ve Portekiz de katıldığı yarışmada altın madalya sahibi olurken, yarışmalara katılmaya devam edecek.

Balıkesir'in Gömeç ilçesine bağlı Karaağaç mahallesinde, Erken hasat ve soğuk sıkım yöntemiyle üretim yapan Öz Em Zeytincilik sahibi Mahir Manisalı, Belçika ve Portekiz de katıldığı yarışmada altın madalya sahibi olurken, yarışmalara katılmaya devam edecek. Zeytinin işlenmesi sırasında büyük titizlik gösterdiklerini anlatan Manisalı, 2015-2016 sezonunda da iddialı olduklarını söyledi.

Karaağaç ta, 4 yıl önce kurduğu fabrikada butik üretim yapan Mahir Manisalı, geçtiğimiz yıl Japonya'da erken hasat ve kırmızıbiber aromalı zeytinyağları ile gümüş madalya alırken Belçika'da ise erken hasat zeytinyağı ile altın madalya, İsrail de ise çeşnili zeytinyağları ile gümüş Madalya'nın sahibi olurken, bu yıl da Belçika'nın Brüksel kentinde düzenlenen Superior Taste Avard yarışmasında ve Portekiz'in Lizbon şehrindeki Vorld Selection 2015 yarışmasında erken hasat zeytinyağları ile altın madalya aldı. İddialı olduğunu anlatan Mahir Manisalı," Biz işletmemiz de 2011-2012 yılında başladık zeytin sıkmaya Bu konuda, 4 yıldır, Brüksel, Fransa, Japonya, Amerika ve İsrail'de her yıl olmak üzere devamlı suretti kalitemizi tasdik ettirdik. Buralarda girdiğimiz yarışmalarda altın madalya ile Türkiye'mizi gurur verici hale getirdiğimizi düşünüyorum. İnşallah, 2015-2016 sezonunda da bu senede alabileceğimizi düşünüyorum. Daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Herhangi bir katkı maddesi kullanmadan yaptığımız zeytinyağları ile yurt dışında alacağımız ödüllerle Türkiye'ye döneceğimize inanıyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Portekiz Karaağaç Belçika Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title