Haberler

Gömeç'in Başarılı Kaymakamı Yavuz'dan Gömeç Belediyesine Veda

Balıkesir’in Gömeç ilçesinin başarılı Kaymakamı Naif Yavuz kendi talebiyle mecburi doğu görevini yapmak için Gümüşhane’nin Kelkit ilçesine tayin olmasının ardından gerçekleştirdiği veda turlarında Gömeç Belediyesi’ni de unutmadı.

Balıkesir'in Gömeç ilçesinin başarılı Kaymakamı Naif Yavuz kendi talebiyle mecburi doğu görevini yapmak için Gümüşhane'nin Kelkit ilçesine tayin olmasının ardından gerçekleştirdiği veda turlarında Gömeç Belediyesi'ni de unutmadı.

Kaymakam Yavuz'un Gömeç Belediyesi'ne yönelik gerçekleştirdiği veda ziyaretinde; Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan başta olmak üzere belediye personeli ile vedalaşıp helalleşti.

Veda ziyaretinde; Belediye Başkanı Arslan, ilçede görev yaptığı süre içerisinde başarılı çalışmalar gerçekleştiren ve ilçe halkının yoğun sevgisini kazanmayı başaran Kaymakam Yavuz'a teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Kaymakam Naif Yavuz ise Gömeç'te görevi süresince özellikle yoksul vatandaşlar olmak üzere, engelliler ve yaşlı vatandaşlara yönelik çalışmalara öncelik vermeye çalıştığını kaydederek, "Gömeç'i ve Gömeçli hemşehrilerimi Türkiye'nin hangi köşesinde görev yaparsam yapayım unutabilmem mümkün değil. Son derece sıcak ve içten Gömeç halkını önce Allah'a sonrada Gömeç'te görev yapan idarecilere emanet ediyorum. Yeni görev yerim olan Kelkit'e yolu düşen herkesi bekliyor ve bir Gömeçli hemşehriniz olarak, Kelkit'te bir kardeşiniz, ağabeyiniz kısacası sizden biri bulunduğunu asla unutmamanızı diliyorum" diye konuştu.

Öte yandan Gömeç'in başarılı Kaymakamı Naif Yavuz, ilçeden ayrıldıktan sonra Kelkit'teki yeni görevine başladığı öğrenildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Naif Yavuz Balıkesir Kelkit Gömeç Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title