Haberler

Gölyaka Myo Öğrencilerinden Sosyal Sorumluluk Bilinci

Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu Öğrenci Temsilciliği tarafından düzenlenen sosyal sorumluluk etkinliği ile öğrenciler, Düzce’deki Muharrem Sancaklı Huzur Evi, Hilmi Çilingir Huzur Evi ve Fehmi Öney Sevgi Evleri’ni ziyaret etti.

Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu Öğrenci Temsilciliği tarafından düzenlenen sosyal sorumluluk etkinliği ile öğrenciler, Düzce'deki Muharrem Sancaklı Huzur Evi, Hilmi Çilingir Huzur Evi ve Fehmi Öney Sevgi Evleri'ni ziyaret etti.

Üç grup halinde gerçekleştirilen etkinliğe Gölyaka Meslek Yüksekokulu öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Çeşitli aktivitelerin düzenlenerek huzur evi ve sevgi evinde kalanlara ikramların da yapıldığı sosyal programda, birlik ve beraberlik duyguları pekiştirildi. Duygusal anlara sahne olan ziyaretlerin sonunda, hem huzur evi sakinleri hem de sevgi evi çocukları öğrencilerimizden ayrılmak istemedi.

Ziyaretlerin önemine vurgu yapan huzur evi ve sevgi evi yetkilileri, bu tür sosyal etkinliklerin daha sık tekrarlanması temennisinde bulundular. Sosyal programların, hem ziyaret edilen hem de ziyaret edenler açısından çok önemli olduğunu dile getiren yetkililer, gerçekleştirdikleri anlamlı etkinlikle toplumsal bilinci arttırdıkları ve motivasyon sağladıkları için öğrencilerimize teşekkür ettiler. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Düzce Üniversitesi Gölyaka Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title