Haberler

Gölmarmaralı Minikler 'Şirinler'i İzledi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehir Tiyatrosu’nun çocuk izleyicileri için hazırladığı ‘Şirinler’ adlı tiyatro oyununu izlemek isteyen Gölmarmaralı çocukları Manisa’da ağırladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehir Tiyatrosu'nun çocuk izleyicileri için hazırladığı 'Şirinler' adlı tiyatro oyununu izlemek isteyen Gölmarmaralı çocukları Manisa'da ağırladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun yeni sezonda çocuklar için sahnelediği 'Şirinler' adlı oyun, Gölmarmaralı çocukları ağırladı. Oyunu izlemek isteyen Gölmarmaralı çocukların talebine yanıt veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çocuklara otobüs tahsis ederek, Manisa'ya gelmelerini sağladı. Büyük bir sevinçle öğretmenleri ve Gölmarmara Koordinatörü Ahmet Cülen gözetiminde Manisa'ya gelen minikler, kahkaha dolu oyunu zevkle izledi. Oyunun ardından Gölmarmaralı çocuklar, Atatürk Kent Parkı'nda gönüllerince eğlenirken, kendilerine bu imkanı sunan Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür ettiler. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Ergün Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title