Haberler

Golden, Ankon Alımına Başladı

Antalya’nın Korkuteli ilçesi’nde bulunan Golden Meyve suyu fabrikası ankon elma alımına başladı.

Antalya'nın Korkuteli ilçesi'nde bulunan Golden Meyve suyu fabrikası ankon elma alımına başladı. Meyve suyu fabrikası, sezona 22 kuruş ile başladı.

Korkuteli'de meyve suyu fabrikaları tarafından alınan sanayi tipi meyvelerin piyasası çiftçileri memnun ediyor. Golden Meyve Suyu fabrikası bu yıl ankon alımına başladı. Sezona 22 kuruş ile başlayan Golden Meyve Suyu Fabrikası, çiftçilerin cebine sıcak para akışı sağlıyor. Golden Meyve suyu fabrikası müdürü Nur Gezer Karataş, golden meyve suyu fabrikası olarak ankon alımlarına başladıklarını söyledi.

Bu yıl 20 bin ton ankon alımı yapacaklarını ifade eden Karataş, "başta Antalya olmak üzere, Burdur, Isparta, Konya'ya kadar uzanan alımlarımız devam ediyor. Tüccarlar tarafından kamyonlarla getirilen Ankon elması gerekli işlemlerin ardından meyve suyu imalatında kullanılarak iç piyasanın ihtiyacına cevap veriyor. Marmelat ve konsantresi ise firmalar aracılığıyla Avrupa ülkelerine gönderiliyor" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Korkuteli Karataş Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title