Haberler

Gölbaşı'nın Şampiyonu Yavrucak

Gölbaşı Belediye Spor Kulübü tarafından düzenlenen Dr. Şerafettin Tombuloğlu “Saygı ve Kardeşlik” futbol turnuvasının şampiyonu Yavrucakspor oldu.

Gölbaşı Belediye Spor Kulübü tarafından düzenlenen Dr. Şerafettin Tombuloğlu "Saygı ve Kardeşlik" futbol turnuvasının şampiyonu Yavrucakspor oldu.

Gölbaşı Belediyespor Kulübü'nün düzenlediği geleneksel futbol turnuvasının şampiyonu Yavrucakspor oldu. 22 takımın katıldığı turnuvanın finalinde Hallaçlı Mahallesini 4-1 mağlup ederek mutlu sona ulaştı. Turnuvada Hallaçlı Mahallesi ikinci olurken, Hacılar Mahallesi de üçüncülük kupasını aldı.

Gölbaşı'nda bir aydan bu yana devam eden futbol turnuvasının final maçında goller ikinci yarıda geldi. İki komşu mahalle olan Hallaçlı ve Yavrucak'ın final mücadelesinde ilk yarısı 2-0 Yavrucak lehine biterken ikinci yarıda Yavrucakspor rakibine 2 gol daha atmayı başardı ve skor 4-1 oldu.

KUPA BAŞKAN DURUAY'DAN

Şampiyon Yavrucakspor'un kupasını Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay verdi. Başkan Duruay, sporun dostluk, sevgi, saygı, tanışma, birleştirme ve kaynaştırma kaynağı olduğunu ifade ederek bir aydan bu yana devam eden turnuvaya katılan tüm mahalle takımlarını tebrik etti.

Turnuvada ikinci olan Hallaçlı Mahallesi'ne 2'incilik kupasını Gölbaşı MHP ilçe Başkanı Mahmut Aksoy verdi. 3.'lük kupasını Hacılar Mahallesine Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Demirci verdi. Turnuvanın en centilmen takımları Subaşı ve Bağiçi mahalleri olurken ödüllerini Gölbaşı Belediyespor Kulübü Başkanı Hayati Çal verdi.

Turnuvanın final maçını yöneten hakemlere teşekkür ödüllerini de Gölbaşı Belediyesi Meclis Üyesi Nusret Şanver verdi.

Gölbaşı Belediyespor Kulübü Başkanı Hayati Çal, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'a turnuvaya desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. Başkan Duruay'da, Turnuvaya adı verilen hayırsever iş adamı ve geçtiğimiz günlerde rahmetli olan Dr. Şerafettin Tombuloğlu adına ve günün anısına ödülünü Oğulbey mahallesi muhtarı Reşat Yüksel'e verdi.

Ödül törenin ardından şampiyon olan Yavrucak Mahallesi şampiyonluğunu doyasıya kutladı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gölbaşı Belediyespor Fatih Duruay Hacılar Çal Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title