Haberler

Gölbaşı Belediyesi İtfaiyesi'ne Yeni Ekipmanlar Alındı

Adıyaman’ın Gölbaşı İlçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, yeni alınan itfaiye aracının kırıcı, kesici ve ayırıcı ekipmanlarla donatıldığını belirtti.

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, yeni alınan itfaiye aracının kırıcı, kesici ve ayırıcı ekipmanlarla donatıldığını belirtti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, daha iyi hizmet verebilmek adına birçok alanda yenilik yaptıklarını belirterek yeniliklerine itfaiye ekiplerine, makine ekipman ihtiyacını da tam donanımlı hale getirerek hizmet için hazır olduklarını belirtti.

Daha önceden makine ekipman sıkıntısı çektiklerini ifade eden Gölbaşı İlçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir; "Yeni ekipmanlarımız sayesinde trafik kazalarına daha yerinde müdahalelerde bulunabileceğiz. Kesici ve ayırıcı aletlerimizi temin ettik, olası vakalarda 5 dakika içerisinde gereken çalışma yürütülerek istenilen sonuca ulaşılacaktır inşallah" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gölbaşı Belediyesi Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title