Haberler

Göl-der Başkanı Demirci: "Milletvekillerimiz Gölbaşı'na Elleri Boş Gelmesin"

Gölbaşı İlçesi Koruma, Geliştirme ve Turizm Derneği (GÖL-DER) Başkanı Gürsel Demirci, “Milletvekillerimizin daha fazla Gölbaşı’na sahip çıkmasını bekliyoruz” dedi.

Gölbaşı İlçesi Koruma, Geliştirme ve Turizm Derneği (GÖL-DER) Başkanı Gürsel Demirci, "Milletvekillerimizin daha fazla Gölbaşı'na sahip çıkmasını bekliyoruz" dedi.

GÖL-DER Başkanı Gürsel Demirci, düzenlediği basın toplantısında Gölbaşı'nın sorunlarını masaya yatırdı. Demirci, Gölbaşı'nın sahipsiz bırakılmaması gerektiğini ifade ederek, sorunların ivedili olarak çözüme kavuşturulmasını istedi. Demirci, Gölbaşı'nın en önemli sorunlarının hala çözüme kavuşturulamamasından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "GÖL-DER olarak amacımız Gölbaşı'nın sorunlarını dile getirerek bu sorunlara katkı sağlamak. Gölbaşı'nın üç önemli sorunu var. Birincisi göl. Gölümüzde her sene bu aylarda ciddi derecede kirlilik oranı artıyor. Koku okluyor ve balık ölümleri meydana geliyor. Her sene buna bir çözüm aranır ama hiçbir çözüm getirilmez. Yılbaşından sonra göl ile ilgili bir protokol imzalandı. O protokolün de ne safhada olduğunu ve detaylarını hiçbir şekilde bilmiyoruz. Ümit ediyoruz ki o projeye imza atan bütün kurumlar attıkları imzaya sahip çıkar ve ivedi bir şekilde yapılacak olan seçimlerden önce projeyi hayata geçirir" dedi.

Gölbaşı'nın kanayan yarası Konya yolu ile ilgili de açıklama yapan Demirci, "Her seçimden önce yolla ilgili sözler veriliyor. Şuana kadar ciddi bir gelişme olmamıştır. Sadece zemin etüt çalışmaları yapılmakta. Gölbaşı'nın ikiye bölünmüşlüğünün ortadan kaldırılması için bunun bir an önce çözülmesi gerekiyor. Gölbaşı bu kamburdan kurtulmalı" ifadelerini kullandı.

"MİLLETVEKİLLERİMİZ ELLERİ BOŞ GELMESİN"

"Son iki kıldır Gölbaşı merkezde çivi çakılmıyor. İmar ile ilgili ciddi sorunlar var" diyen Demirci, "74 parsel ve merkezde sorunlar var. Bölge milletvekillerimizin Gölbaşı'na sahip çıkmalarını, bu projelerin hayata geçirilmesi için destek vermelerini bekliyoruz. Önümüzde seçim var. Milletvekillerimiz buraya geldikleri zaman artık vaatlerle gelmesinler, elleri boş gelmesinler. 'Biz Gölbaşı'nın şu sorunlarını çözdük' diye gelsinler" dedi.

Demirci, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de Gölbaşı'na ayrı bir değer verdiğini ancak yapılan hizmetlerin yeterli olmadığını vurgulayarak, bu hizmetlerin artarak devam etmesi arzusunda olduklarının altını çizdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title