Haberler

'Gol Atma Sıkıntımız Var'

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor'da Gaziantepspor, Porto ve Standard Liege ile oynanan hazırlık maçlarında takımın gol atamaması can sıktı.

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor'da Gaziantepspor, Porto ve Standard Liege ile oynanan hazırlık maçlarında takımın gol atamaması can sıktı. Yönetim bu maçlar sonrası forvet transferine ağırlık verirken, Teknik Direktör Şenol Güneş ise oyuncularına güvendiğini vurguladı. Güneş, gol atma sıkıntıları olduğunu da vurgulayarak, "Yakaladığımız pozisyonları gole çevirmek için oyuncuya ihtiyaç duyuyoruz" dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, gelecek sezon üç kulvarda mücadele edeceklerini ve her kulvarda başarılı olmaya çalışacaklarını söyledi. Güneş, yönetimin kadroyu güçlendirmek adına transfer çalışmalarını sürdürdüğünü de belirterek, "Elimizdeki oyuncularla sonuç almaya çalışırken transfer konularını konuşmayı doğru bulmuyorum. Biz sezona iyi başlamak istiyoruz. Rakiplerimizle iç ya da dış sahada oynamak fark etmiyor. Önemli olan maçları kazanmak. Bütün takımlara başarılar diliyorum. Sezona başladığımızda 15 gün içinde 5 maç oynayacağız ve bunların üçü deplasmanda. Önemli maçlarımız var. Sezona daha hazır bir şekilde girmeliyiz. Sezonu erken açmamızın ve yükleme yapmamızın buna olumlu yansıyacağını düşünüyoruz. Ligin başındaki o zorlu dönemi kayıpsız geçmek bizim için çok önemli. Bu zorlu maçlar öncesinde de Süper Kupa finali oynayacağız. Arkasından lig, ve Avrupa kupalarında maç yapacağız. Zor dönemeci geçmek için güçlü olmak durumundayız. Bu yüklemelerin arkasında dinlenmeye geçtiğimizde oyuncularımızın performansı daha iyi olacaktır. Şu anda iyi gidiyoruz" dedi.

"FUTBOLCULARIMIN HEPSİ İYİ NİYETLİ MÜCADELE EDİYOR"

Güneş, tüm futbolcularının Standard Liege maçı da dahil olmak üzere bir çok maçta gayretliği ve iyi niyetli oynadığını belirterek, "Oyuncularım Standard Liege maçında eksik de oynasalar, iyi oyuncular. Sahaya sürdüğümüz oyuncuların eksik oynaması bu maç için bir ölçü olabilir. Ben daha iyi olacaklarını düşünüyorum. Gol atma sıkıntımız var. Rakibimizin attığı gole göre bizim daha net pozisyonlarımız vardı.Ama onları gole çeviremedik. İlk yarı ve ikinci yarının başında girdiğimiz pozisyonlar gol olsaydı oyun belki daha akıcı olabilirdi. Yakalanan pozisyonları gole çevirmek için belki oyuncuya ihtiyaç duyuyoruz ama daha çok pozisyon üreterek bunu kapatmak istiyoruz. Özellikle orta sahadaki oyuncularımızı öne sürmeye çalışıyoruz. O bölgede biraz daha çalışma yapmamız gerekiyor. Sadece oyuncu almak değil oyuncularımızı da hücumda zenginleştirerek çoğaltmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"ELİMİZDEKİ OYUNCULARI SUÇLAYARAK SORUNLARI ÇÖZEMEYİZ"

Forvet konusunda arayışlarının sürdüğünü de ifade eden Güneş, şöyle konuştu: "Forvet konusunda arayışlarımızın olması biraz bizi kendi kendimize mahkum etti. Olumsuz düşünceyle bunu çözemeyiz. Elinizdeki oyuncuyu suçlayarak yeni gelecek oyuncuya sahip çıkmakla bu iş olmaz. Eskisine de sahip çıkmak, yenisini de istemek olabilir. Çünkü elimizdeki oyuncularla yarışacağız ve bu ayrımcılığı yapmayı doğru bulmuyorum. Sezon sonu bizde böyle bir taleple geldiğimizde daha iyi olacağını düşündük. Takımdaki hücum oyuncusu sayısının 3 olmasının bir avantajı var. Yönetimde bu konuda gayretli. Oyuncunun gelmesi için bizim onu ekonomik olarak tamamlamamız gerekiyor. Şu anda hücum bölgesine transfer olmadığı için eleştiriler devam edecek. Başkan kampta ve görüşmeler yapıyor. Bundan dolayı bunun takım üzerinde bir etkisinin olmasını istemiyorum. Bu oyuncu alındığı zaman takımla birlikte çıkar. Bunları konuşmak istemiyorum çünkü ben elimdeki oyuncularla netice alırken, bu konuları konuşarak gündem doldurmak istemiyorum. Herkes kendi gündemini oluşturmak istiyor."

"UMUT'TAN DAHA İYİSİ GELİRSE UMUT KULÜBEYE OTURUR"

Güneş, Standard Liege ile oynanan hazırlık maçında da çok gol kaçıran Umut Bulut'a sahip çıkarak, "Ona yönelik eleştirileri doğru bulmuyorum. Sahada gol atmak için elinden geleni yapıyor. Gol kaçırmak futbolun kanununda var. Ama biz kendi oyuncumuza bu şekilde davranarak bir yere varamayız. Eğer Umut'tan daha formda birisi gelirse o zaman Umut'u kulübeye oturturuz" diyerek sözlerini noktaladı.

YUNUS EMRE SEL - VENLO (HOLLANDA) / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Bakmadan Geçme

#128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç nereli, neden öldü, eşi kim? Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi? Tüm zamanların en çok satan müzik albümleri hangileri? Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı evlendi mi? Melisa Aslı Pamuk soyadını neden değiştirdi? #128141 17 MAYIS YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128250 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title