Haberler

Göksun Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Yaptı

Büyükşehir yasasıyla birlikte oluşturulan Göksun Belediye Meclisi, Aydın'ın başkanlığında ilk toplantısını yaptı.

Büyükşehir yasasıyla birlikte oluşturulan Göksun Belediye Meclisi, Hüseyin Coşkun Aydın'ın başkanlığında ilk toplantısını yaptı

Aydın, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, farklı partilerden seçilmiş olmanın hizmet etmeyi engellemeyeceğini belirtti.

Farklı düşünmenin zenginlik olduğuna işaret eden Aydın, herkesin ortak noktasının Göksun'un geleceği ve gelişmesi olması gerektiğini ifade ederek şunları kaydetti:

"Belediye hizmetlerinde asla yandaşlık ve siyasi farklılık yapmayacağız. Demokrasilerde hizmet etmek için farklı partilerden aday olma durumu söz konusudur. Seçim kampanyaları yapılması gerekiyordu. O süreçleri hep beraber yaşayarak bu sonuca ulaştık. Meclis üyeleri olarak birlik ve beraberlikten taviz vermemeliyiz. Vatandaş gereğini yaptı, konuşma zamanı bitti. Şimdi iş yapma zamanı. Hepimiz seçilerek buraya geldik. Hepimiz birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik duyguları taşıyarak, kol kola, omuz omuza vererek temsil kabiliyeti oluşturmalıyız, bunu arzuluyorum. İnşallah sizlerden bu noktada gayret ve özveri bekliyorum."

Konuşmaların ardından norm kadro düzenlenmesi, park ve bahçeler müdürlüğü ile temizlik işleri müdürlüğü kurulması için Başkan Aydın'a yetki verildi.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, yapılan oylamayla Oktay Sağlam 1. Başkanvekilliğine, Abdullah Kişi ise 2. Başkanvekilliğine, Hikmet Tutak ve Eyüp Arslan daimi encümenliğe, Selim Yağmur ve Cengiz Koyuncu'da katip üyeliğe seçildi. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Coşkun Aydın Göksun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title