Haberler

Gökhan Gönül: Bugün Buradayım Yarın Başka Bir Yerde Olabilirim

Güncelleme:

Fenerbahçeli futbolcu, "Bugün buradayım yarın belki başka bir yerde olabilirim ama onları unutmayacağım." diyerek ayrılık sinyali verdi.

UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında Ajax'ı 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de maç sonu uzun süre sonra sahalara geri dönen Gökhan Gönül maçı ve kendi performansını değerlendirdi. Gönül ayrıca 'Bugün buradayım yarın belki başka bir yerde olabilirim' diyerek duygusal sözler sarf etti.

"ÖNEMLİ GALİBİYET ALDIK"

Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki müsabaka sonrası yayıncı kuruluşa demeç veren Sarı-Lacivertli futbolcu, "İkinci devre daha iyiydik. Bizim gibi büyük takımlarda mutlak 3 puana ihtiyaç duyunca hatalar yapılabiliyor. Sonuçta kazandık, önemli galibiyet aldık" şeklinde konuştu.

"ZAMANLA KENDİMİ BULACAĞIM"

Milli futbolcu, "3 puan için çıktığınız maçlarda bazen istediğniz oyunu sahaya yansımıyor. Çok iyi futbol oynayamıyorduk ama bugün ikinci yarı iyi oyun oynadığımızı düşünüyorum. Bu sezon hiç resmi maçta oynayamadım. Shakhtar maçı öncesi sakatlanmıştım ondan beri böyle... Maç eksikliği çok farklı bir şey zor oldu benim için de... Zamanla kendimi bulacağıma inanıyorum ama maç eksikliği zor bir şey. Takımımı son dakikada gelen golle galip ayrılmak uzun bir süredir galip gelemeyen bir Galatasaray'ı konuk edeceğiz ve umarım yine galip olarak ayrılacağız." dedi.

"AYRILSAM DA ONLARI UNUTMAYACAĞIM"

"Bir teşekkür de taraftarımıza etmek istiyorum" diyen Gökhan, "2-3 aydır top oynamıyorumdur beni çok iyi karşıladılar. Bugün buradayım yarın belki başka bir yerde olabilirim ama her zaman bu ailenin çocuğu olacağım. Ayrılsam da onları unutmayacağım." diyerek ayrılık sinyali verdi.


Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Gönül Fenerbahçe Spor Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Bakmadan Geçme

Çitos Efe'nin son hali! "Çocuktan Al Haberi" Efe Koçyiğit son hali nasıl? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi? Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis ne görüştü, konu ne? 13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

500

Yorumlar (15)

Adınızı Yazın:

VAY BE KENDI TAKIMLARI KÖTÜ GITTIKCE FENERE YÜKLENIYORLAR, DERTLERININ DERMANI YINE FENER OLUYOR

6
20
yanıtYanıtla
SARIKIRMIZIMobil-ANDROID:

ŞİKECİBAHÇE

2
13
yanıtYanıtla
izmirli:

Hemen git seni istemiyoruz

2
13
yanıtYanıtla
gs:

gel galatasaraya değerini bilmiler senin

8
6
yanıtYanıtla
he:

Takıma döndüğü Nasıl da belli defans adam oldu be

10
0
yanıtYanıtla
kuzey rüzgarıMobil-ANDROID:

oflu kendi halinize oturup ağlayın.fb ile uğraşacağınıza

5
5
yanıtYanıtla
feneristttttttttttttttt:

zaten son zamanlarda oynadığın maçlarda senin bulunduğun kanattan yedik bütün golleri ve atakları. zaten yaşlandın artık ve sende kendine hiç bakmıyorsun gökhan. bütün hocalar senin için tembel çalışmıyor diyorsa sorun sendedir. istediğin yere gidebilirsin. ama sana kimse bu parayı asla vermez. .

1
9
yanıtYanıtla
KEMAL ALBAYRAK:

RVP NİN YERİNE FERNANDAO YU İLK 11 ALSAYDI PEREİRA DAHA FARKLI BİR SKOR OLURDU

4
1
yanıtYanıtla
ellisekiz:

git hatta bir daha hiç gelme gökhan.

2
2
yanıtYanıtla
ellisekiz:

OFLU Kardeşe destek olalım lütfen artılara hücümmmm

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title