Haberler

Gökçek'ten, CHP'li Ağbaba'ya Cevap

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter hesabından "Bulunduğunuz kentte alt geçitleri, evleri, cadde ve sokakları su basıyorsa, o kenti AKP yönetiyor demektir" diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’ya, İzmir, Aydın, Muğla, Bodrum ve Eskişehir’den onlarca fotoğraf paylaşarak,"Veli Bey, senin kafaya göre İzmir AK Parti’ye mi geçti, Veli Bey, Bodrum ve Muğla sizin partiden ayrıldı mı?" diyerek tepki gösterdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter hesabından "Bulunduğunuz kentte alt geçitleri, evleri, cadde ve sokakları su basıyorsa, o kenti AKP yönetiyor demektir" diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'ya, İzmir, Aydın, Muğla, Bodrum ve Eskişehir'den onlarca fotoğraf paylaşarak,"Veli Bey, senin kafaya göre İzmir AK Parti'ye mi geçti, Veli Bey, Bodrum ve Muğla sizin partiden ayrıldı mı?" diyerek tepki gösterdi.

Melih Gökçek, geçtiğimiz cuma günü sağanak yağış sonrası şehrin bazı yerlerinde meydana gelen su baskınlarını eleştiren CHP Milletvekili Veli Ağbaba'ya, Twitter'dan, yurtiçi ve yurtdışında yaşanan sel baskınlarından fotoğraflarla örnekler vererek, bu tür ağır yağışlar sonrası tüm dünyanın gelişmiş ülkelerinde de ayrı sorunlar yaşandığını anlattı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba'nın "Bulunduğunuz kentte alt geçitleri, evleri, cadde ve sokakları su basıyorsa, o kenti AKP yönetiyor demektir" tweetini atması üzerine Başkan Gökçek, onlarca fotoğraf yayınlayarak, "Çok bilmiş, çok zeki, şehircilik uzmanı, CHP Milletvekili Veli Ağbaba ahkam kesmiş, Paris, Londra ve Alman şehirlerini de AK Parti'li belediyeler yönetiyor değil mi üstün zekalı Veli Ağbaba" tweetini attı.

Başkan Gökçek, Aydın, İzmir, Muğla, Bodrum'dan da yağışlar sonrası yaşanan sel baskınlarıyla kentlerin içinde araçların sel sularına kapılmış, çamurlara gömülmüş ve üst üste çıkmış görüntülerini paylaşarak şu tweetleri attı:

"Çok bilmiş, çok zeki, şehircilik uzmanı, CHP Milletvekili Veli Ağbaba ahkam kesmiş, Paris, Londra ve Alman şehirlerini de AK Parti'li belediyeler yönetiyor değil mi üstün zekalı Veli Ağbaba, Veli Beycim bu aşağıdaki fotoğraflar İzmir, benim haberim yok ama senin kafaya göre İzmir Ak Parti'ye mi geçti,Veli Ağbaba, Aydın AK Parti'li mi, Veli Bey, Bodrum ve Muğla sizin partiden ayrıldı mı? Rezil olduğun yeter mi, devam edeyim mi, Veli, sana Eskişehir'den hem foto, hem videolar hediye ediyorum. Veli Ağbaba saçmalayıp kendini rezil etmeyeceksin, benden sana tavsiye, bu sana ders olsun." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Melih Gökçek Veli Ağbaba AK Parti İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title