Haberler

Göbel Yolu'na Sıcak Asfalt

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Tavşanlı ilçesinde bulunan Göbel Termal Tesisleri’ne giden sıcak asfaltla ilgili kamuoyuna bilgi verdi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Tavşanlı ilçesinde bulunan Göbel Termal Tesisleri'ne giden sıcak asfaltla ilgili kamuoyuna bilgi verdi.

Göbel Termal Tesislerine ulaşımın daha kaliteli olmasını istediklerini belirten Milletvekili Kavuncu tamamlanan yol çalışması hakkında şunları söyledi: "Kütahya'nın turizmden çok beklentisi var. Turizm Kütahya için yeni bir yol haritası mutlaka. Elimizdeki en büyük turizm değerlerinden birisi de kaplıcalarımız. Bu anlamda Tavşanlı'da da çok önemli kaplıca kür merkezi Göbel ile ilişkili çok önemli planlar var. Ama tabi her şeyin başı ulaşım. Göbel bildiğiniz gibi üzere sürüncemede kalan yol problemi sürekli devam eden, bazı sıkıntılar yaşadığımız bölge idi. Buna kalıcı bir çözüm getirmek amacıyla il özel idaresi ile görüştük. İl Özel İdaresi yeni yaptığı asfaltlarda bilindiği gibi kaliteli sıcak asfalt yapıyor. Biz de sıcak asfalt çalışmalarına Göbel ile başlayalım istedik. Sayın Valimiz, İl Özel idaremiz, İl Genel Meclisi Başkanımız bu konuda bizleri kırmadılar ve İl Özel İdaremiz vasıtasıyla Kütahya'daki belki ilk sıcak asfalt çalışmalarına buradan başladı. Buradan görüldüğü üzere asfaltın çok önemli kalınlığı ve alt yapısı ile tertemiz büyük konforu ile yolumuz oldu. Tabi vatandaşımızın bu yol üzerinde güvenliği için fazla hız yapmamaları gerekiyor. Göbel'de ileriki zaman sürecinde yeni çalışmalar var. Bunlardan bir tanesi de Tavşanlı'da açılmış olan 4 yıllık Turizm Yüksek Okulu fakültemize bir uygulama Oteli için tahsisat yapmak istiyoruz. Belediye Üniversitemize bir alan tahsis etmek üzere, inşallah yatırım programına bunu sokup burada bir otel yapılarak, turizme iyi bir ivme kazanmasını bekliyoruz." (Tİ -EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Tavşanlı Kütahya Göbel Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title