Haberler

Göbel Kaplıcaları'nda Bayram ve Yaz Tatili Yoğunluğu

Güncelleme:

Tavşanlı Belediyesince işletilen kaplıcalardaki tesislerde, Ramazan Bayramı ve ağustos ayı süresince tam doluluk oranına ulaşıldı.

Tavşanlı Belediyesi tarafından işletilen Göbel Kaplıcaları'ndaki termal tesislerde Ramazan Bayramı ve ağustos ayı rezervasyonları dolayısıyla tam doluluk oranına ulaşıldı.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, yaptığı yazılı açıklamada, Göbel'in, bayram ve ağustos ayı süresince yoğun olarak ilçe dışından gelen ailelerin tatil tercihi olduğunu bildirdi.

Bundan büyük mutluluk duyduklarını belirten Güler, şunları kaydetti:

"Uygulaması devam eden ve yeni projelerle de daima yükselen bir yıldız konumunda olan tesislerimizi, misafirperver Tavşanlı halkıyla birlikte Tavşanlı'nın dışa açılan yüzü olarak görmekteyiz. Bu vesile ile gerek ulaşım kolaylığı itibarıyla gerekse sosyal ve kültürel zenginliği noktasında Anadolu'da bakir kalmış, bölgemizin zengin çeyiz sandığının içinde yer alan Tavşanlı'ya, Tavşanlı halkı adına herkesi davet ediyorum." - Kütahya

Kaynak: AA / Yerel

Ramazan Bayramı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title