Haberler

Global Girişimcilik Haftası Etkinlikleri

Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu Başkanı İbrahim Yetkinşekerci, kurul üyeleri üyeleri, GTO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile birlikte Sanko Makine’yi gezdi.

Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu Başkanı İbrahim Yetkinşekerci, kurul üyeleri üyeleri, GTO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile birlikte Sanko Makine'yi gezdi.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) bünyesinde faaliyet gösteren Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu'nun Başkanı Yetkinşekerci, Global Girişimcilik Haftası etkinlikleri kapsamında, kurul üyeleri, GTO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile birlikte Sanko Makine'yi ziyaret etti. 16-22 Kasım 2015 tarihleri arasında kutlanan hafta kapsamında gerçekleştirilen etkinliğe katılan öğrencilere, iş makinelerinin üretim aşamaları ve firmanın kuruluş hikayesi anlatıldı. Sanko Makina İhracat Direktörü Ersin Fesli ve Planlama Müdürü Gönenç Udumlu, öğrencilere iş hayatına dair çeşitli bilgiler verdi ve sorularını cevapladı. Gaziantep Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı İbrahim Yetkinşekerci, yaptığı açıklamada, öğrencilere girişimcilik bilinci aşılamayı amaçladıklarını söyledi. Gaziantep'i girişimci şehri olarak tanımladığını belirten Yetkinşekerci, "Gaziantep bulunduğu konumu fırsata çeviren, girişimcilerin bol olduğu bir şehirdir. Girişimcilik bu şehirde adeta babadan oğula geçmiştir. Biz de öğrencilerimize girişimciliği aşılamak istiyoruz. Global Girişimcilik Haftası'nı da bu anlamda iyi bir fırsat olarak gördük" dedi. Yetkinşekerci, 15- 30 yaş arasındaki gençlerde girişimcilik bilincini oluşturup potansiyellerini ortaya çıkarmak için 150 ülkede aynı zaman dilimi içinde kutlanan bu haftayı dolu dolu geçirmek istediklerini ifade etti.

Öğrenciler, fabrika gezisi ve Sanko Makine ile ilgili yapılan sunumun ardından makine parkını ziyaret ederek, iş makinelerinin önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Global Girişimcilik Haftası Gaziantep Ticaret Odası Sanko Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title