Haberler

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü Başkan Gençer'i Ziyaret Etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Girne kentinin Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’i makamında ziyaret etti.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Girne kentinin Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'i makamında ziyaret etti.

11. Uluslar arası Ayvalık Zeytin Hasat Günleri etkinliklerine katılmak üzere Ayvalık'a davetli olarak gelen Girne Belediye Başkanı Güngördü, Ayvalık Belediye Başkanı Gençer'i ziyaret ederek belediye çalışmaları ve ilçe hakkında bilgiler aldı.

Beraberinde Girne Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Derman Atik ile gelen Girne Belediye Başkanı Güngördü, Gençer'e Kıbrıs'a özgü sarı ipek kozası işli bir tepsi ve çeşitli hediyeler verdi.

Başkan Gençer'de konuk başkan ve beraberindekilere Ayvalık Zeytin ve zeytinyağları ile ilçeyi anlatan dökümanların bulunduğu bir hediye paketi verdi.

Konuk belediye başkanının ziyareti sırasında Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Namık Havutça'da bulundu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Rahmi Gençer Ayvalık Girne Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title