Haberler

    Girişimciler İçin İnsan Kaynakları Yönetimi Semineri

    Girişim Hareketi Programı seminerlerimize devam ediyoruz.

    Girişim Hareketi Programı seminerlerimize devam ediyoruz. 7 Şubat Salı saat 19: 00-21: 30 arasında eOfis PolCenter Levent'de bu ayın seminer konusu "Girişimciler İçin İnsan Kaynakları Yönetimi" olacak. Eğitmenlerimiz, program destekçilerimiz ve Proje İnsan Kurucu Ortakları Şule Akdan ve Gülay Adak olacak. Fikirken kuruluş safhasına insan kaynağı odaklı tüm süreçlerle ilgili sorularınızı sorma imkanı bulacağınız seminerimizde ortaklık, ekip kurma ve girişimciler için performans ve insan kaynakları sistemleri alanında bilgiler paylaşılacaktır.

    Tarih: 7 Şubat,  Salı, 19: 00-21: 30

    Yer: eOfis, PolCenter, Levent

    Adres: Büyükdere Caddesi, Ecza Sokak, No: 4 34394 Levent İstanbul (Kanyon AVM Arka Kapısı Karşısı)

    Program Akışımız:

    19: 00-19: 30 Buluşma ve Kayıt

    19: 30-19: 45 Kısa Bilgilendirme, İsmail Haznedar

    19: 45-20: 30 Seminer 1.Bölüm, Şule Akdan

    20: 30-20: 45 Ara / Networking

    20: 45-21: 30 Seminer 2.Bölüm, Gülay Adak

    Eğitmenlerimiz Hakkında:

    Şule Akdan, Proje İnsan, Kurucu Ortak

    Gazi Üniversitesi, Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmuştur.  ABD'de Harper College'dan İşletme Yönetimi ve Toronto Üniversitesinden Psikoloji dersleri almıştır. Bir dönem kurucu ortak olarak pastane-cafe ve restoran işletmesini yürüttükten sonra uzun yıllardır farklı sektörlerde hizmet veren çok sayıda yerli ve yabancı firma için İK ve Yönetim danışmanlığı yapmaktadır. Ayrıca büyüme  ve yatırım alma aşamasındaki Startup firmalar için organizasyonel yapının yeniden düzenlenmesi  ve süreç geliştirilmesi, İK bölümünde yenileme ve geliştirme çalışmaları yapmıştır. 17 yıllık deneyimini paylaşmak için çeşitli projelerde yönetici olarak çalışmıştır. Halen Proje İnsan firmasında kurucu ortak olarak İnsan Kaynakları ve Yönetim danışmanlığı yapmaktadır. Startup firmalara ileriye yönelik startejiler belirlemekte ve şirket içi İK politikalarında revizyona gitmek isteyen şirketlere yardımcı olmaktadır.

    Gülay Adak, Proje İnsan, Kurucu Ortak

    Gaziosmanpaşa Üniversitesi İşletme, Muhasabe ve Anadolu Üniversitesi Radyo ve Televizyonculuk Bölümünden mezun olmuştur. İstanbul Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler odasına bağlı bir Mali Müşavirdir. İş hayatında  çalıştığı birimler ağırlıklı olarak bordro ve özlük olmakla birlikte tüm İnsan Kaynakları  süreçlerinde deneyim sahibidir. İş Sağlığı ve Güvenliği yasal mevzuatına göre İnsan Kaynakları organizasyonunu sağlama konusunda uzmanlaşmıştır. Dokuz yıl boyunca Yonca İlaç Firmasında İK yöneticisi olarak çalışmıştır. Daha sonrasında e-ticaret sektöründe faaliyet gösteren  Modanisa'da İK yöneticisi olarak çalışmıştır. Halen Proje İnsan firmasında kurucu ortak olarak İnsan Kaynakları ve Yönetim danışmanlığı yapmaktadır. Startup firmalara ileriye yönelik startejiler belirlemekte ve şirket içi İK politikalarında revizyona gitmek isteyen şirketlere yardımcı olmaktadır.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Büyükdere Caddesi İsmail Haznedar İstanbul Gülay Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title