Haberler

Giresunspor Kulübü Başkanı Bozbağ Açıklaması

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un başkanı Mustafa Bozbağ, 21 Kasım Cumartesi günü evlerinde oynayacakları Karşıyaka maçının kendileri için final niteliğinde olduğunu söyledi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un başkanı Mustafa Bozbağ, 21 Kasım Cumartesi günü evlerinde oynayacakları Karşıyaka maçının kendileri için final niteliğinde olduğunu söyledi.

Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hedeflerinin zorlu maçtan galip çıkmak olduğunu vurgulayarak, "Ligde son 2 maçımızı kazanarak önemli çıkış yakaladık. Bu çıkışımızı Karşıyaka maçında da sürdürmek istiyoruz. Karşıyaka karşılaşması bizim için final niteliğinde. Kazanmamız halinde ligde farklı hedefler koyarak, emin adımlarla ilerlememiz mümkün olacak. Sahada 90 dakika boyunca mücadele edecek ve sahadan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Giresunspor taraftarından Karşıyaka maçında tribünleri doldurmalarını isteyen Bozbağ, şöyle devam etti:

"Karşıyaka maçında en büyük silahımız yine taraftarımız olacak. Bu maçta kendilerini yanımızda görmek istiyoruz. Bugüne kadar birçok zorluğu taraftarımızla birlikte aştık. Yine onların destekleriyle Karşıyaka engelini aşacağımıza inancımız tam. Umarım her şey bizim istediğimiz gibi olur."

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Bozbağ Giresunspor Karşıyaka Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title