Haberler

Giresun,ankara Günlerine Hazır

Marmara bölgesinde faaliyet gösteren Giresun İl derneklerinin birinci istişare toplantısı Ankara’da yapılacak Giresun Günleri gündemiyle İstanbul’da yapıldı.

Marmara bölgesinde faaliyet gösteren Giresun İl derneklerinin birinci istişare toplantısı Ankara'da yapılacak Giresun Günleri gündemiyle İstanbul'da yapıldı. Toplantıya İstanbul, Bursa, Kocaeli, Çanakkale, Tekirdağ, Yalova ve Sakarya Bölgesinde faaliyet gösteren Giresun İl dernek başkanları katıldı.

Toplantı sonrası toplantıya katılan dernekler adına ortak bir açıklama yapan Bursa Giresun Dernek Başkanı Üzeyir Aktaş ve Gaziosmanpaşa Giresunlular Dernek Başkanı Mehmet Hayta 9-12 Ekim tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan 1. Giresun Kalkınma ve Tanıtım Günleri'ne tam destek verdiklerini belirttiler. Ayrıca birincisini düzenledikleri Marmara bölgesi Giresun il dernekleri istişare toplantılarını Her ay farklı bir ilimizde yapılacağı oybirliğiyle kararlaştırıldı.

Açıklamada, "Giresun adını taşıyan Valimiz Hasan Karahan önderliğinde yapılacak olan Giresun Tanıtım ve Kalkınma Günleri'ni destekliyor ve Valimiz Hasan Karahan'ı bu çalışmalarından dolayı kutluyoruz. Ayrıca gurur kaynağımız olan Sayın Nurettin Canikli'nin Gümrük ve Ticaret Bakanı olması 'Ankara Günleri'ni daha da önemli kılmaktadır. Her zaman Giresun adına yapılan böyle kıymetli organizasyonlara destek vereceğimiz kamuoyuna duyurulur" denildi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Marmara Giresun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title