Haberler

"Gezelim Görelim" Projesi Kapsamında Eruh'tan 100 Öğrenci Siirt'e Getirildi

Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Gezelim Görelim" projesi kapsamında Eruh'tan 100 öğrenci Siirt'e getirildi."

Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Gezelim Görelim" projesi kapsamında Eruh'tan 100 öğrenci Siirt'e getirildi.

Emniyet Müdürlüğünden tahsis edilen özel araçlarla il merkezine getirilen öğrencilere Kültür Merkezi'nde Çanakkale 1915 filmi izlettirildikten sonra, Atatürk Anadolu Lisesi gezdirildi.

Polis Meslek Yüksek Okulu'na götürülerek, burada polis okulu öğrencileriyle yemek yiyen öğrenciler, çeşitli hediyelerin verilmesinin ardından ilçelerine uğurlandılar.

Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu, proje ile ilgili yaptığı açıklamada, her ay bir ilçeden 100 öğrencinin getirildiğini belirterek, daha önce, Pervari ve Şirvan ilçelerinden gelen öğrencileri ağırladıklarını söyledi.

Muhabir: Zekeriye Güneş- Ayhan Mergen / Nail Kadırhan

Yayıncı: Behçet Güngör - SİİRT

Kaynak: AA / Yerel

Çanakkale Siirt Eruh Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title