Haberler

Van polisinden yetim ve hasta kıza doğum günü sürprizi

Güncelleme:

Van polisinden yetim ve hasta kıza doğum günü sürpriziVAN – Van'ın Tuşba İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yetim ve engelli minik Hicret Saymaz'a doğum günü sürprizi yaptı.

Van polisinden yetim ve hasta kıza doğum günü sürprizi

VAN – Van'ın Tuşba İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yetim ve engelli minik Hicret Saymaz'a doğum günü sürprizi yaptı.

Çin'de ortaya çıkarak tüm dünyayı tehdit etmeye devam eden ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak nitelendirilen korona virüs nedeniyle Türkiye'de de tedbirler en üst seviyeye çıkarıldı. Bu kapsamda Tuşba ilçesi Beyüzümü Mahallesi'nde ikamet eden Muhabbet Saymaz isimli kadın, 155 Polis İmdat hattını arayarak Hodgkin Lenfoma ve Ataksi Telenjiektazi hastası kızı için destek istedi. Anne Saymaz'ın, eşinin vefat ettiğini ve kızının doğum günü olması nedeniyle yalnız bırakıp pasta almaya gidemediğini söylemesi üzerine Tuşba İlçe Emniyet Müdürlüğü Vefa Sosyal Destek Grubundaki polis ekipleri harekete geçerek, doğum günü pastası ile minik Hicret'e sürpriz yaptı. Mum yaktıkları pastayla minik Hicret'in odasına giren polis ekipleri, hep bir ağızdan 'İyi ki doğdun Hicret' diyerek, kızın doğum gününü kutladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Emniyet Müdürlüğü Tuşba Genel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title