Haberler

"Tedavi masrafları karşılanacak" haberini alan aile gözyaşlarına boğuldu

Güncelleme:

"Tedavi masrafları karşılanacak" haberini alan aile gözyaşlarına boğuldu AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Sefertaş ailesiyle görüştü Başkan Çalkın, "Tayyip dedesinden yardım isteyen Efecan'a sessiz kalamazdık" Küçük Efecan Başkan Çalkın'a sarılarak gözyaşlarına boğulduKARS - İhlas Haber...

"Tedavi masrafları karşılanacak" haberini alan aile gözyaşlarına boğuldu

Ak Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Sefertaş ailesiyle görüştü

Başkan Çalkın, "Tayyip dedesinden yardım isteyen Efecan'a sessiz kalamazdık"

Küçük Efecan Başkan Çalkın'a sarılarak gözyaşlarına boğuldu

KARS - İhlas Haber Ajansı (İHA)'nın servis ettiği, "Karslı çocuğun feryadı: "Tayyip dede lütfen kurtar beni!" başlıklı haberi ses getirdi.

Haberin ardından harekete geçen AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, aileyi ziyaret ederek bilgi aldı. Tayyip dedesinden yardım isteyen Efecan Sefertaş'ın çağrısına sessiz kalmalarının söz konusu olmayacağını belirten Çalkın, Efecan için ne gerekiyorsa yapılacağını belirtti.

Kars'ta doğuştan kalça çıkıklığı bulunan ve bir kez ameliyat olan 13 yaşındaki çocuğun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım istemesi yetkilileri de harekete geçidi. İl olarak Sefertaş ailesiyle görüşen AK Parti çalışkan genç Başkanı Adem Çalkın, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan Sefertaş ailesinin yaşadığı gecekonu eve geldi. Burada aileyle görüşerek, ailenin sorunlarını dinleyen Başkan Çalkın, "Efecan'ın haberini gördüğüm zaman sizle irtibata geçtim. Valiliğimizde bununla ilgili çalışmayı başlattı, bunu biliyorum. Valimizle görüştüm. Efecan'ın Balta Limanı Hastanesi'nde ameliyat olması gerekiyor. Bununla ilgili bazı sıkıntıları var. Allah nasip ederse Sağlık bakanı ile bunu görüşüp, daha önceki bir tarihe aldırıp, inşallah kardeşimizi ameliyat ettireceğiz" dedi.

"Efecan'ın hastane masraflarını Çalkın karşılayacak"

Efecan Sefertaş'ın hastane masraflarını kendisinin karşılayacağını kaydeden Başkan Adem Çalkın, "Onun masraflarını ben şahsım karşılayacağım. Valimizle görüştüm. Valimiz de üzerine düşeni yapacak. Biz hep beraber bu sese duyarsız kalamayız. Cumhurbaşkanımızın Genel Başkanı olduğu partisinin İl Başkanıyım, Tabi Burada Tayyip Erdoğan davet edilince hemen gelmek gerekiyordu. Bizde inşallah Efecan'a elimizden gelen yardımı yapacağız" diye konuştu.

Başkan Çalkın'ın kendisini ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Efecan Sefertaş, "Tayyip dedeme çok teşekkür ederim. Ben bu durumdan kurtardığı için" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Duygulu anların yaşandığı ziyarette anne Esin Sefertaş'ta "Allah Cumhurbaşkanımızın eksikliğini vermesin" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

İhlas Haber Ajansı Adem Çalkın AK Parti Kars Genel Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title