Haberler

Özel insanlar, Kızılay ile hayallerine kavuştu

Güncelleme:

- Özel insanlar, Kızılay ile hayallerine kavuştu Kızılay, özel insanları Kapadokya ile buluşturdu Çocuklar hayal etti Kızılay gerçekleşti Türk Kızılay'ı genel merkezi tarafından İzmir'in Urla ilçesinde yaşayan 16 özel insanın Kapadokya hayali gerçeğe dönüştürüldü.

- Özel insanlar, Kızılay ile hayallerine kavuştu

Kızılay, özel insanları Kapadokya ile buluşturdu

Çocuklar hayal etti Kızılay gerçekleşti

NEVŞEHİR - Türk Kızılay'ı genel merkezi tarafından İzmir'in Urla ilçesinde yaşayan 16 özel insanın Kapadokya hayali gerçeğe dönüştürüldü.

Türk Kızılay'ı genel merkezi tarafından özel insanlar hayalleri olan Kapadokya'ya kavuştu. Urla Kızılay Şubesi tarafından organize edilen ve Türk Kızılay'ı Genel Merkezi tarafından düzenlenen Kapadokya gezisine 16 özel insan olmak üzere yaklaşık 30 kişilik grup Kapadokya bölgesinin eşsiz güzelliklerini görmenin mutluluğunu yaşıyor. Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Ercan Tan'ın da katıldığı gezide özel insanlar peribacalarının eşsiz güzelliklerini görmenin yanı sıra ata binerek çanak yaptılar. Türk Kızılay'ı Genel Başkan Yardımcısı Ercan Tan açıklamasında, özel insanların hayallerini gerçekleştirdiğimiz için son derece mutluyuz dedi. Tan, "Türk Kızılay'ı dünyanın birçok ülkesinde yardımlarıyla, iyilikleriyle olduğu gibi ülkemizde de çeşitli faaliyetlerini sürdürmektedir. Şuanda Ortahisar'dayız. Bu otellerimizin destekleriyle İzmir Urla'da yaşayan özel çocuklarımız ile birlikte güzel iki gün geçirmek için buradayız. Çocuklarımıza Kapadokya bölgesini gezdireceğiz. Ortahisar'ı gezdireceğiz. Ata bindireceğiz, köpek çiftliklerini gezdireceğiz. Yani buranın tüm özel bölgelerini çocuklarımız görecek. Bize destek olanlara teşekkür ederim. Biz bu projeye yaklaşık 6 ay önce başlamıştık. Çocuklarımız çok sevindiler. Çocuklarımız internetten Kapadokya bölgesini, Ortahisar'ı incelediler ve çok mutlu oldular. Daha sonra koron virüsün ortaya çıkmasıyla 3 ay boyunca evde kalmak zorunda kaldılar. Ülkemizde normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte çocuklarımızın buraya gelmesiyle çocuklarımız çok büyük moral kazandı. Çocuklarımız 90 gün evde kaldığı süre boyunca sadece burayı hayal etmişler. Buranın hayaliyle yaşamışlar. Şuan burada olmaktan dolayı çok mutlular. Bizde iyi ki Kızılay var diyoruz. Kızılay'ın faaliyetlerinden dolayı bizde onur diyoruz. Özel insanlar Kızılay ile hayallerine kavuştu" diye konuştu.

Kızılay tarafından düzenlenen Kapadokya gezisine katılan aileler ise Kızılay'ın çocuklarının hayallerini gerçekleştirmesinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederken geziye katılan özel insanlar da Kapadokya bölgesinin hayalini kurduklarını ve sonunda burada olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Kapadokya Kızılay Urla Genel Haberler

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Korkutan rapor! Deprem bölgesinde intihar vakalarında artış yaşanıyor, 8 yaşında girişimde bulunanlar var

Korkutan rapor! Deprem bölgesinde intihar vakalarında artış yaşanıyor, 8 yaşında girişimde bulunanlar var

Bakmadan Geçme

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ 2024! MSB 1829 personel alımı kura çekim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 16 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Resmi Gazete bugün (16 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 16 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 16 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Başbakan Fico'yu vuran 71 yaşındaki saldırganın ifadesi ortaya çıktı: Hükümetin politikalarını beğenmiyorum

Başbakan Fico'yu vuran 71 yaşındaki saldırganın ifadesi ortaya çıktı: Hükümetin politikalarını beğenmiyorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title