Haberler

Muharrem İnce: "Ben 1964 Doğumluyum. Menderes Asılırken Ben Yoktum; Rahmetli Babam da Menderesciydi"

Muharrem İnce: "Ben 1964 doğumluyum. Menderes asılırken ben yoktum; rahmetli babam da Menderesciydi" CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce: "Kör müsün Muharrem diyor.

Muharrem İnce : "Ben 1964 doğumluyum. Menderes asılırken ben yoktum; rahmetli babam da Menderesciydi"

CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce :

"Kör müsün Muharrem diyor. Ben kör değilim ama sen nankörsün"

" Erdoğan benimle televizyona çık da havan olsun biraz."

TOKAT - Tokat'ta halka seslenen Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, apolet sökme tartışmasını yeniden açıp, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sert sözlerle eleştirdi.

Tokat meydanında halka seslenen İnce'nin hedefinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vardı. İnce su kez Erdoğan'ı sert sözlerle eleştirdi. Kendisine kör diyen Erdoğan'ı nankörlükle suçlayan İnce, "Az önce otobüsle gelirken arkadaşlar Erdoğan'ın görüntülerini açtılar, aynen şöyle diyordu. Buradan ben artık samimi söylüyorum. Acıyorum konuşmalarına. Aynen söyle diyor. 'Ey muharrem Menderes asılırken sen neredeydin. Bir ben 64 doğumluyum. Menderes asılırken ben Dünyada yoktum. İki rahmetli babamda Menderesciydi. Demirelciydi. Menderesin, rahmetlinin asılmasına tabii ki karşıyız, Bir insanlık ayıbı olarak görüyoruz. Ama ben 64 doğumluyum. Ben doğduğumda olay gerçekleşmişti. Bu kadar cahil olma konuştukça batıyorsun. Yine diyor ki, 'yaptığımızı görmüyor musun, kör müsün Muharrem.' Erdoğan, şeker fabrikasını satıyorsun, sigara fabrikasını satıyorsun, Erdoğan bana kör müsün diyorsun. Erdoğan o fabrikaları sen mi kurdun. Sen nankör müsün Erdoğan. Ben kör değilim ama sen nankörsün."dedi.

"Fabrika diyeceğine kıraathane diyorsun"

İnce, Kıraathane vaadini yeniden gündem yaparak, "16 senedir iktidardasın. 16 sene sonra millete AŞ diyeceğine, iş diyeceğine, fabrika diyeceğine kıraathane diyorsun. Slogana bak 'bedava çay bedava kek var' diyor. Gündüz keki yedi akşam yemeği ne olacak. Bedava kek, bedava çay düştüğü noktaya bakın. Baktı çok ucuz oluyor, çorba, tatar böreği ilave etti. Buraya gelince Tokat kebabını da ilave eder."dedi.

"Benimle televizyona çık havan olsun"

İnce, kendi televizyon programlarının Erdoğan'ın programlarından dört kat daha fazla izlendiğini iddia ederek, "Ona da söyle diyor, benimle televizyona çıkarsa benim reytingim artarmış. Çocuklara dedim ki 'ya arkadaşlar şu televizyonların izlenme oranlarını bir çıkarın' dedim. Benimkini karşılaştırın dedim. Ben 4 izlenmişsem Erdoğan 1 izlenmiş. Tam dört kadı.Dün akşam bir televizyonda Erdoğan konuşurken aynı anda başka televizyonlarda; Asterisk var, hava durumu var, Aşkım sen yaparsın var. Birde Erdoğan var. Erdoğan izlenmede 34. Sırada çıkmış. Yani hava durumundan bile aşağıda çıkmış. Erdoğan benimle televizyona çık da havan olsun biraz. Ona diyorum ki bak her kuşun eti yenmez. Benimle dalaşa girme. Seni madara ederim. Hiç yolu yok. Ama ben seninle ağız dalaşı istemiyorum. Ben seninle ciddi konuları konuşmak istiyorum. Ekonomiyi, dış politikayı konuşmak istiyorum. Dört milyon Suriyeliyi, sanayiyi, sattığın şeker fabrikalarını konuşmak itiyorum, Tokat'ta ki şeker fabrikasını konuşmak istiyorum."dedi.

Apolet sökme tartışması

İnce Tokat konuşmasında apolet sökme tartışmasını yeniden gündem yaparak bu kez tartışmalara konu olan görüntülü katılımcılara izletip kendini savundu. İnce savunmasında, "Birde bak yalan konuşuyorsun, iftira atıyorsun, haram yiyorsun, insanlara kumpas kuruyorsun, hayatın yalan senin. Ramazan ayında Erdoğan bir iftar veriyor. Bir general iftara katılıyor. Parti iftarına, gene sıkıntı yok. İtirazım yok. Erdoğan o iftarda beni eleştiriyor, iftar sofrasını iftira sofrasına dönüştürmüş. Beni eleştirirken generalde alkışlıyor. Danıştay üyesi aleyhimde twet atıyor, hakimin birisi AK Parti adayı ile esnaf geziyor, Kaymakamın birisi AK Partili milletvekilinin mikrofonunu tutuyor. At izi it izine karıştı. Devlet çöktü devlet. Dedim ki 'Erdoğan sen beni eleştirirken o general alkışlayamaz' dedim. 'Onun apoletlerini sökerim' dedim. Şimdi yaratandan korkmaz kuldan utanmaz. Bir yalancı bu. Tekrar ediyorum. Git dava aç. Yaratandan korkmaz kuldan utanmaz. Bir yalancısın sen. Git dava aç. 'Ben orduyu silahlı kuvvetlerini övüyordum general onun için alkışladı' diyor. Beni eleştirirken general alkışlıyor. Utamadan sıkılmadan televizyona çıkıp 'ben orduyu övüyordum general ondan alkışlıyor diyor' Sen nasıl bir yalancısın. Ey benim Ak Partili kardeşim gör bunları. Ayak üstü kırk tane yalan söylüyor bu."dedi.

"Jinekologmusun sen"

Çocuk sayı ile değil, KDV oranları ile ilgilendiğini belirten İnce, "Üç çocuk yap beş çocuk yap diyor. Tamam da nasıl doğuracaksın, sezeryan yok. Jinekologmusun sen sana ne. Ama çocuk bezinde yüzde 18 KDV var. Benim derdim çocuk sayısından ziyade çocuk bezinde ki yüzde 18 KDV. Erdoğan çocuk sayısı ile uğraşsın, ben KDV ile uğraşacağım. Ben hak hukuk adalet diyeceğim, o çay,kek, oralet diyecek."dedi.

Vali ve Kaymakamlara uyarı

İnce Tokat konuşmasında vali ve kaymakamları tarafsız olmaları noktasında uyarıp, "Seçimlere kaldı 3-5 gün. Valiler kaymakamlar devrede. Valilere ve kaymakamlara sesleniyorum. Siz Erdoğan'ın il, ilçe başkanı değilsiniz. Devletin valisi devletin kaymakamısınız, yanlış yapmayın. Devletin verdiği paraları Erdoğan veriyormuş gibi anlatmayın. Bazı sahtekarlar yardımlar kesilir diyor. Niye kesilsin, artacak. Niye artacak. Biz hırsızlık yapmayacağımız için kasada daha fazla para olacak." Şeklinde konuştu. İnce konuşmasında vaatlerini de sıraladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Cumhuriyet Halk Partisi Muharrem İnce Menderes Genel Haberler

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Bakmadan Geçme

Fury Usyk maçı nasıl izlenir? Tyson Fury Usyk maçı Türkiye yayını var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! #128167 Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki #9917 #128250 CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Mayıs günün maçları nereden izlenir? #9917 #128250 Son Kale Hacıbey filmi oyuncuları kim? Son Kale Hacıbey filmi konusu ne? Son Kale Hacıbey ne zaman, nerede çekildi? #128250 Kırımlı filmi oyuncuları kim? Kırımlı filmi konusu ne? Kırımlı ne zaman, nerede çekildi? #128250 Allah Yazdıysa Bozsun filmi oyuncuları kim? Allah Yazdıysa Bozsun filmi konusu ne? Allah Yazdıysa Bozsun ne zaman, nerede çekildi? #128250 Dominik Cumhuriyeti bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Güney Kore bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? #9917 Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? #9917 Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? #9917
Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title