Haberler

Manisa Türkmen Şelalesi doğa güzelliği ile hayran bırakıyor

Güncelleme:

Manisa Türkmen Şelalesi doğa güzelliği ile hayran bırakıyor Şelalenin doğa güzelliği havadan görüntülendi Korona virüs Türkmen Şelalelerine yaradı Korona virüs tedbirleri kapsamında ziyarete kapanan şelale çevresinin daha az kirletilmiş olması dikkat çekti Manisa'nın Yuntdağı Bölgesindeki...

Manisa Türkmen Şelalesi doğa güzelliği ile hayran bırakıyor

Şelalenin doğa güzelliği havadan görüntülendi

Korona virüs Türkmen Şelalelerine yaradı

Korona virüs tedbirleri kapsamında ziyarete kapanan şelale çevresinin daha az kirletilmiş olması dikkat çekti

MANİSA - Manisa'nın Yuntdağı Bölgesindeki Türkmen Mahallesi ile İzmir il sınırı arasında yer alan Türkmen Şelaleleri, eşsiz görüntüsü ile hayran bırakıyor. Biri 10, diğeri 30 metre yüksekliğindeki şelaleler son yıllarda ilgi odağı olmaya başlarken, drone ile havadan görüntülendi.

Manisa şehir merkezine 42 kilometre uzaklıkta, İzmir'i Bergama ilçe sınırında bulunan Yunusemre ilçesinin Yuntdağı bölgesindeki mahallelerden biri olan Türkmen'de biri 10, diğeri 30 metre yüksekliğindeki şelaleler görenleri hayran bırakıyor. Küçük şelaleden yaklaşık 25 dakika yürüme mesafesindeki büyük şelaleye ulaşım ise sarp kayaların arasından sağlanıyor. 10 metre yüksekliğinde şelaleye ulaşımın daha rahat olması nedeniyle vatandaşlar daha çok bu bölgeyi ziyaret ederken, doğada yürüyüş sporcuları ise zorlu parkurlarda 30 metre yüksekliğinde bulunan diğer şelaleye yürümeyi tercih ediyor. Her geçen gün daha da cazibe merkezi haline gelen şelale çevresinin, korona virüs tedbirleri kapsamında getirilen sokağa çıkma ve seyahat kısıtlamaları nedeniyle daha az kirletilmesi ise dikkat çekti. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı dönemlerde şelale çevrelerinde çöplerin birikmesi nedeniyle, çevreci gruplar tarafından şelale etrafında çöp toplama etkinlikleri düzenleniyor.

Doğa severlerin ilgi odağı haline gelen şelaleler her geçen gün daha da cazibe haline geliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Koronavirüs Genel Haberler

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Slovenya, Filistin devletini tanıma kararı aldı

Slovenya, Filistin devletini tanıma kararı aldı

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bayern Münih'in yeni teknik direktörü Vincent Kompany kimdir? Vincent Kompany nerelidir, kaç yaşında? Eyvah Eyvah nerede çekildi? Eyvah Eyvah oyuncuları, konusu ve fragmanı! Eyvah Eyvah ne zaman çekildi? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah filmi oyuncuları kim? Eyvah Eyvah filmi konusu ve Eyvah Eyvah özeti! #128250 ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kripto yasası Meclis'ten geçti mi? Kripto varlıklara ilişkin düzenleme ne oldu? Serdar Sertçelik kimdir, Serdar Sertçelik yakalandı mı? #129300 31 Mayıs okullar tatil mi? 31 Mayıs Cuma günü okul var mı, resmi tatil mi? Yarın okul var mı? Ayak başparmak çıkıntısı Bunyon-Halluks Valgus nedir? Bunyon nasıl düzelir? Arnavutköy Belediyesi hangi parti? Arnavutköy Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? 2024 Arnavutköy yerel seçim sonuçları! Ahmet Uğurlu hasta mıydı? Ahmet Uğurlu hastalığı neydi? Maaşlar bayramdan önce yatar mı? Memur ve emekli maaşları ne zaman yatacak? 31 Mayıs Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 31 Mayıs burç yorumları nedir?
Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title