Haberler

Düğünde damada büyük sürpriz! Çelenkte yazanı görünce titreyerek geline baktı

Güncelleme:

Büyükçekmece'de evlenen çiftin düğününe damadın arkadaşlarının yaptığı şaka damga vurdu. Arkadaşlarının getirdiği çelenkteki "Acı kaybımız" yazısını gören damat, çaresiz gözlerle geline baktı.

Büyükçekmece'de evlenen çiftin düğününde damadın arkadaşlarının yaptığı şaka görenleri şaşkına çevirdi. Üzerinde "Acı Kaybımız" yazılı çelenk ile düğün salonuna gelen davetliler yakalarına ise damadın fotoğrafını taktı. Yaşanan ilginç anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

"ACI KAYBIMIZ" YAZISI VE GÜNEŞ GÖZLÜKLERİYLE GİRDİLER

Geçtiğimiz günlerde İlhan ve Sema Yıldız çifti, Büyükçekmece'de yaptıkları düğün ile dünya evine girdi. Düğün sırasında çiftin arkadaşları bir sürpriz yaparak salona "Acı Kaybımız" yazılı çelenk ve güneş gözlükleri ile girerken, yakalarına ise damadın fotoğrafını taktı.

Düğünde damada büyük sürpriz! Çelenkte yazanı görünce titreyerek geline baktı

DAVETLİLER DE ŞAŞIRDI

Düğündeki davetliler şaka karşısında önce şaşkınlık yaşadı. Evlenen arkadaşları için adeta bir cenaze merasimi düzenleyen grubu gören gelin ve damat ise şakayı gülerek karşıladı. Damat'ın ağabeyi Kadir Yıldız, düğün öncesi İlhan Yıldız'ın 'Acı Kaybımız' yazılı fotoğrafını sosyal medyadan da paylaşırken, yaşanan o ilginç anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

"İLHAN'A BİR ŞEY Mİ OLDU?" DİYE SORDULAR

Damat İlhan Yıldız'in ağabeyi Kadir Yıldız, yaptıkları şaka ile ilgili, "Günümüz çağında insanlar arasında, evlenenlerin bir tünele girmiş gibi bir algısı var. Biz de bundan esinlenerek böyle bir şey yaptık. Birkaç kişinin bir araya gelerek oluşturduğu bir fikirdi. 'Acı kaybımız yazılı bir çelenk yapalım' dediler. Hatta daha sonra arkadaşlarımdan biri 'Acı Kaybımız' yazılı resmin fotoğrafını çekmiş. Ben de sosyal medyada paylaştım. Çok geri dönüşler aldım. 'İlhan'a bir şey mi oldu? Kaza mı geçirdi?' diye. Ben de evlendiğini söyledim. Sonrasında biz bu şakayı sosyal medyada da paylaştık. İyi ve kötü yorumlar geldi. Bu tamamen espri, mizah amaçlı çekilen bir videodur. Kız tarafının herhangi bir tepkisi olmadı ve gayet güzel karşıladılar" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Kadir Yıldız İlhan Yıldız Büyükçekmece Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500

Yorumlar (4)

haksız mıyım:

harbi sıktı artık bu tür zevzeklikler. komik değil,hiçbir sey değil

216
14
yanıtYanıtla
Leda Gözübüyükoğlu:

Bu tarz şakalarda iyice kabak tadı vermeye başladı artık..

124
7
yanıtYanıtla
Hayri :

sırf haber olma uğruna butun halkımız cem yılmaz olma yolunda hızla ilerliyor hayırlı sululuklar yalnız biraz espri kabiliyetiniz de gelişmesi gerekiyor

73
5
yanıtYanıtla
Gulhan Dag:

Tam eşek şakası olmuş. Birde damadın abisi önayak olmuş yani söyleyecek birşey bulamıyorum.

58
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title