Haberler

CHP'den "Hayır" Yürüyüşü

CHP'den "hayır" yürüyüşüSAMSUN - Samsun'da Cumhuriyet Halk Partisi tarafından "hayır" yürüyüşü düzenlendi.

CHP'den "hayır" yürüyüşü

SAMSUN - Samsun'da Cumhuriyet Halk Partisi tarafından "hayır" yürüyüşü düzenlendi.

CHP İlkadım İlçe Başkanlığı'nın organizesiyle parti binası önünde toplanan yaklaşık 300 partili, Gazi ve İstiklal Caddelerinde bulunan esnaf ve vatandaşlara üzerinde "Hayır" yazan ve "Hayır vermezseniz bunlar olur" diye sıralanan 20 maddelik bir broşür dağıttı. CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin, CHP İl Başkanı Tufan Akcagöz ve CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel'in katıldığı yürüyüşte zaman zaman "İzmir Marşı" söylendi, sloganlar atıldı.

Vekil bankı kirletmemek için peçete serdi

İstiklal Caddesi sonuna kadar devam eden yürüyüşün sonunda Milletvekili Hayati Tekin, partililere yüksekten seslenmek için banka çıkmak istedi. Ayakkabılarıyla banka basmak istemeyen Tekin, peçete ve gazete sererek üzerine bastı. Tekin, referandumdan evet çıkması sonucunda ülkenin daha kötü yerlere doğru gideceğini iddia etti.

"Neden 'hayır' verecekmişim"

Konuşmanın sonunda kalabalıktan Milletvekili Hayati Tekin'e seslenen bir genç "Neden hayır verecekmişim" diye bağırdı. Polislerin uzaklaştırmaya çalıştığı genci Tekin ve Türkel yanına çağırarak peçete ve gazeteyle kirlenmesini engellediği banka oturarak referandum hakkında gence bilgi verdi.

Geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleşen yürüyüş açıklamanın ardından sonlandı.

(ED-SLH-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Cumhuriyet Halk Partisi Hayati Tekin İlkadım Samsun Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title