Haberler

Cam İşçilerinin Yürüyüşü Valilik Tarafından Yasaklandı

Cam işçilerinin yürüyüşü valilik tarafından yasaklandı İşçiler yürüyüşe ara verdi, gelişmeleri takip edecekKIRKLARELİ - Kırklareli Paşabahçe Cam Fabrikası'ndan işten çıkarılan 90 işçinin, Tuzla'da bulunan fabrikanın genel merkezine kadar başlattıkları yürüyüş, Kırklareli Valiliği...

Cam işçilerinin yürüyüşü valilik tarafından yasaklandı

İşçiler yürüyüşe ara verdi, gelişmeleri takip edecek

KIRKLARELİ - Kırklareli Paşabahçe Cam Fabrikası'ndan işten çıkarılan 90 işçinin, Tuzla'da bulunan fabrikanın genel merkezine kadar başlattıkları yürüyüş, Kırklareli Valiliği tarafından yasaklandı.

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde işten çıkarılan 90 işçi, aileleri ve kendilerine destek verenlerle birlikte yaklaşık 130 kişinin başlattığı yürüyüş, ikinci gününde grubun Büyükkarıştıran'da bulunan bir akaryakıt istasyonuna geldiği sırada Kırklareli Valiliği yürüyüşe yasak getirdi. Akaryakıt istasyonunda bekleyişlerini sürdüren işçiler, zaman zaman halay çekip, slogan da attı.

"Bugüne kadar bizimle ilişkili bir somut adım atılmadı"

İşçiler adına açıklama yapan Aydın Şahin, işe dönecekleri inançları olduğunu söyleyerek, "Valiliğin durdurma kararıyla birlikte, bize gelen bilgi Pazartesi bizimle ilişkili bir toplantı gerçekleşti. Bugüne kadar bizimle ilişkili bir somut adım atılmadı. Herhangi bir çözümümüze ilişkin, bir değerlendirme yapılmasına ilişkin bir toplantı dahil olmadı. Bu toplantıyı önemsiyoruz. O yüzden biz de burada saat 6'ya kadar bekleme kararı aldık, Pazartesi akşamı saat 18.00'a kadar tabi o toplantının sonrasında gelen bilgilere göre ya da sonuca göre biz de tekrar bir değerlendirme yapacağız. Tekrardan, şimdilik beklemedeyiz" dedi.

İşçiler, yürüyüşe ara verdiklerini ve Pazartesi günü saat 18: 00'a kadar bekleyip, gelişmeleri takip edeceklerini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Paşabahçe Cam Kırklareli Lüleburgaz Tuzla Genel Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

Bakmadan Geçme

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli?
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title