Haberler

Genel Seçimlerin Ardından

12 Haziran'da yapılan 24. dönem milletvekilliği genel seçimlerinde 3. dönem seçilen AK Parti Ordu Milletvekili seçilen Harun Çakır, "Ordu için ne söz verdiysek yerine getireceğiz" dedi.

12 Haziran'da yapılan 24. dönem milletvekilliği genel seçimlerinde 3. dönem seçilen AK Parti Ordu Milletvekili seçilen Harun Çakır, "Ordu için ne söz verdiysek yerine getireceğiz" dedi.

Çakır, yaptığı yazılı açıklamada, seçim sürecinde kendilerine oy veren veya vermeyen herkese teşekkür ettiğini belirtti.

"Bizim için durmak yok, Ordulular omuzlarımıza ağır bir sorumluluk yüklemiştir" diyen Çakır, şunları kaydetti:

"Ordu'ya 2023 vizyonu kazandırmak, Avrupa standartlarında bir kent yapmak için daha fazla çalışmamız gerekiyor. Hükümetimizin Ordu için büyük projeleri var. Havaalanı, Çevre Yolu, Dereyolu, Ordu-Ulubey-Gürgentepe-Gölköy yolu, Fatsa-Aybastı yolu, Ünye-Akkuş yolu, ek hastane inşaatları, yeni stadyum, fındıkta lisanslı depoculuk, tarımla ilgili projelerimiz var. Bunların hepsi iktidarımız döneminde yapılacaktır. Ordu gelişecek, büyüyecek ve Ordu insanının refah seviyesi yükselecektir. Ordu'ya hizmetlerin getirilmesinde birlik ve beraberlik içinde olacağız. Genel Sekreterimiz sayın İdris Naim Şahin beyefendi başta olmak üzere tüm arkadaşlarımızla birlikte el ele vereceğiz. İktidar-muhalefet ayrımı kesinlikle yapmayacağız. Ordu için yapılacak her proje ve hizmete destek olacağız. "

Çakır, seçim süresince ziyaret ettikleri vatandaşların dertlerini dinlediklerini de belirterek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Onların dertlerinin, sorunlarının çözümü için şimdiden çalışıyoruz. Bizleri evlerine, iş yerlerine kabul eden hemşehrilerimiz oldu. Çaylarını içtik, yemeklerini yedik. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tüm hemşehrilerimize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyor, saygı ve saygılarımı sunuyorum. "

- ORDU

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title