Haberler

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer ve milletvekili adayları, ilçelerdeki seçim çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer ve milletvekili adayları, ilçelerdeki seçim çalışmalarına devam ediyor.

Kemer'de mahalle temsilcileri ve esnafla bir araya gelen İl Başkanı Sümer ile AK Parti Antalya milletvekili adayı Atay Uslu ardından, Kemer Eğitim, Kültür ve Hizmet Derneği, Kemer Öğrenci Yurdu, Kemer İmam Hatip Ortaokulu-Lisesi'ni ziyaret etti.

Vatandaşların isteklerini dinleyen Sümer, belediyelerin yapacakları planlarda vatandaşın menfaatini gözetmesi gerektiğini belirtti. Sümer, "Kemer'in imar planlarıyla ilgili yapılacak düzenlemeleri gerek belediye meclis üyelerimiz, gerekse hükümet nezdinde takipçisi olacağız. Planlamada vatandaşın aleyhine olan durum olursa bu konuda müdahil oluruz" dedi.

Sümer, 7 Haziran'da gerçekleşen seçimlerinde halkın verdiği mesajı aldıklarını ve 1 Kasım seçim beyannamesini halkın taleplerine göre hazırladıklarının belirtti. Sümer, "Ülkemizin koalisyona değil, tek başına iktidara ihtiyacı var. Bunun için tek alternatif AK Parti'dir. İktidarlarımız döneminde bize bir emanet bırakılmıştı. Biz bu emanete hizmetle sahip çıktık" diye konuştu.

Bazı medya kuruluşlarının AK Parti'yi karalamaya çalıştıklarını savunan Sümer, son dönemde yaşanan terör olaylarını yansıtırken AK Parti aleyhine propaganda yapıldığını ifade etti. Sümer, buna karşın doğruları anlatmanın da kendilerinin görevi olduğunu vurguladı.

Sena Nur Çelik

Sena Nur Çelik ve Hakkı Beşkazalı ise seçim çalışmalarına Korkuteli'nde devam etti. Meyve bahçesinde çalışan işçilerle bir araya gelen ve işçilerle armut toplayan Çelik ve Beşkazalı, işçilere tarım alanında yapmayı planladıkları projeleri anlattı.

Seçimlerin ülke için önemine değinen Çelik, partilerinin çiftçinin ve tarım işçisinin emeğine sahip çıkıp, refahını artırmak için çalışmaya devam edeceğini kaydetti. Çelik, "Gübreden ve ilaçtan alınan KDV'yi kaldırıp, sulama birliklerinin daha etkin çalışmasını sağlayacak, tarımsal işletmelerin ekonomik olarak sürdürülebilir büyüklüğe ulaşması için destek vereceğiz" dedi.

Hüseyin Samani

Kepez'de ev ve esnaf ziyaretleri yapan Hüseyin Samani, vatandaşlarla sohbet etti ve sorunlarını dinledi. Kendilerinin her zaman halkın kendilerinden istediklerini yaptıklarını kaydeden Samani, şöyle konuştu:

"Bundan sonra da bu değişmeyecek. Bu nedenledir ki 7 Haziran seçimlerinden kendimize düşen dersi çıkardık ve yolumuza öyle devam ediyoruz. Halkımızın bizden istediklerini, onların taleplerini dinlemek üzere her gün onlarla buluşuyoruz. Bu taleplerin hangileri yerine getirilebilir, neler yapılabilir buna bakıyoruz."

Yaptıkları ilk tespitlerin karşılamasına yönelik en somut örneğin seçim beyannameleri olduğunu belirten Samani, "Vatandaşın bazı konularda bizden talepleri var ama herkesin ortak isteği istikrar. Çünkü herkes 13 yıldır alıştığı hizmetlerin, yatırımların, her şeyden önemlisi de ekonomik dengenin bozulmadan sürmesini istiyor" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Samani Sena Nur Çelik Rıza Sümer Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title