Haberler

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Antalya milletvekili adayları İbrahim Aydın, Atay Uslu seçim çalışmalarına devam etti.

AK Parti Antalya milletvekili adayları İbrahim Aydın, Atay Uslu seçim çalışmalarına devam etti.

AK Parti Antalya milletvekili adayı İbrahim Aydın, Manavgat ilçesinde mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi.

Manavgat'ın 78'i Büyükşehir Yasasıyla mahalle statüsüne kavuşan köy, 19'u merkez ve 9'u belde olmak üzere 106 mahallesinin tamamını ziyaret ettiğini bildiren Aydın, hemşehrilerinin vereceği destekle 7 Haziran'da Manavgat'ı iktidarla buluşturacaklarına inandığını söyledi.

İlçedeki köy ziyaretlerine 26 Nisan'da doğduğu köy olan Tepeköy'den başladığını anlatan Aydın, son ziyaretini Çeltikçi Mahallesi'ne gerçekleştirdiğini kaydetti.

Aydın, şöyle konuştu:

"Gidilmedik köy, çalınmadık kapı ve sıkılmadık el kalmayacak diyerek yola çıktık. Manavgat'ımızın 106 mahallesinin tamamını ziyaret ettik. Gittiğimiz her mahallemizde hemşehrilerimizin ilgi ve desteğiyle karşılaştık. Mahalle ziyaretlerimiz çok faydalı ve verimli geçti. Sorunları ve talepleri yerinde görme şansımız oldu."

Ziyaretleri Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz koordinesinde gerçekleştirdiklerini dile getiren Aydın, kendilerine eşlik eden ilçe teşkilatı, kadın ve gençlik kolları üyelerine teşekkür etti.

- Atay Uslu

Atay Uslu da Antalya'nın Kepez ve Muratpaşa ilçelerindeki sanayi sitelerini gezip, mahalle toplantılarına katıldı.

Antalya'nın yerel yönetimde 5 yılda kaybettiği yatırım ve projelerin merkezi hükümet ve yerel yönetim işbirliğiyle kısa sürede telafi edileceğini dile getiren Uslu, "Hızlı trenler, otoyollar, yeni havalimanları, limanlar, köprülü kavşaklar ile yeni bir Antalya yolunda hızla ilerliyoruz. 7 Haziran sonrası istikrarın devam etmesiyle Antalya'da mega projeler bir bir hayata geçecek ve kent daha da gelişecek" dedi.

Muratpaşa Mahallesi toplantısında da istikrar konusunda görüşlerini ifade eden Uslu, istikrarsızlığın Türkiye'ye neler kaybettirdiğini anlattı.

"Antalya'nın kararı istikrarın devamıdır" diyen Uslu, istikrarsızlık bekleyenlerin hüsrana uğrayacağını söyledi.

Türkiye üzerinde oynanan oyunların bozulacağını vurgulayan Uslu, "Allah'ın izniyle 7 Haziran'dan sonra milletimizin istikrardan yana oy kullanmasıyla Türkiye, yeni bir anayasaya kavuşacak ve bu sayede millete hizmetin önündeki engeller kalkmış olacak" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

İbrahim Aydın Manavgat Ak Parti Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title