Haberler

Genel Seçimlere Doğru

MHP Antalya milletvekili adayları Mehmet Günal, Ahmet Selim Yurdakul, Tarkan Akıllı, Cengizhan Gököz ve Tolga Alıcı, muhtarlarla buluştu.

MHP Antalya milletvekili adayları Mehmet Günal, Ahmet Selim Yurdakul, Tarkan Akıllı, Cengizhan Gököz ve Tolga Alıcı, muhtarlarla buluştu.

Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, aynı zamanda MHP Antalya Milletvekili olan Günal, toplantıda, kentin sorunlarına yıllardır hakim olduklarını ve çözümü için Ankara'da çalışmalar sürdürdüklerini belirtti.

Sorunların çözümü için iktidara gelmeye ihtiyaçları olduğunun altını çizen Günal, şunları kaydetti:

"Öncelikle yerel yönetimlerle ilgili kanunu değiştirerek işe başlayacağız. Diğer siyasi partilerin seçim beyannamesinde olmayan sadece bizim beyannamemizde olan ihtiyar heyeti üyelerimize huzur hakkı vereceğiz. Kapanan belediyeleri açacağız. Nüfusa göre hizmet maalesef gelmiyor. Hepsini 7 Haziran'dan sonra tek başına iktidar olarak çözeceğiz."

Yurdakul ise ülkede yaklaşık 50 milyon kişinin açlık sınırı altında olduğunu öne sürdü.

Çiftçi ve esnafı rakamın içine eklemediklerini savunan Yurdakul, "Bu ülkede 50 milyon kişi açlık sınırı altında yaşamını sürdürürken, bu ülkede nasıl istikrar olduğu söylenebilir? Nasıl bir zenginliktir bu?  Acaba gerçekten ülkemiz fakir mi?" diye sordu.

MHP İl Başkanı Ali Adnan Kaya ise çiftçinin, emeklinin, memurun, esnafın, dul ve yetimin, asgari ücretlinin, geçim kavgasına düşen herkesin sorunlarına kökten çözüm ürettiklerini iddia etti.

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Selim Yurdakul Tarkan Akıllı Mehmet Günal Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title